Biofeedback

Az emberi szervezet minden sejtjére jellemző az a kémiai és fizikai folyamat, amely az egészséges működést meghatározza.

Amikor egy szerv vagy szervrendszer megbetegszik, megváltozik az elektromágneses tevékenysége: az egészséges, és fiziológiailag normális rezgésszámokon kívül olyan kóros hullámokat kezd kibocsátani, amelyek nemcsak az adott szerv, hanem az egész szervezet működését gyengítik. A vizsgálattal mód nyílik a szervezetben kialakult, minimális, még alig észlelhető eltérések kimutatására, amelyek a későbbi, súlyosabb elváltozások előjelei, esetleg kiinduló okai lehetnek. 

Segítségével feltérképezhetjük a szervezettel kapcsolatban álló környezeti allergének, toxikus anyagok, környezeti ártalmak hatásait, valamint a szervezet aktuális vitamin-, ásványianyag- és aminosav-ellátottságát.

Emellett segíthet feltérképezni azt, hogy mik azok a rizikófaktorok, amelyekkel elsődlegesen kell foglalkozni. 

Ahogy az emberi sejtekre, úgy a baktériumokra, vírusokra, gombákra, stb. is jellemző ez a kémiai-fizikai együttállás. A vizsgálat az emberi sejtek mellett ezeket a rezgésmintákat is tanulmányozza, így segítséget nyújthat, hogy mely külső kórokozók, vagy velünk szimbiózisban élő organizmusok rendellenes működése lehet még a rizikó forrása. 

A felvett minta alapján ezzel a módszerrel a visszacsatoláson keresztül egyedi terápiás spektrum is felállítható, amely segítséget adhat az ideális állapot felé vezető úton. 

Bérletárainkról, kérjük, érdeklődjön kollégáinknál!