Nyár elején mindig aggodalommal tölt el, ha arra gondolok, hogy ahelyett, hogy élvezném a nyári napsugarakat, az általuk okozott vörös, fájó, viszkető, piros foltokkal kell küzdenem. A kiütések ráadásul jól látható helyen, a nyakamon, a mellkasomon és a karomon jelennek meg, így esztétikai okai is vannak annak, hogy valahogy véget vessek ennek. Nem telhetnek így a nyaraim. Egy barátnőm ajánlására kerestem fel a VitaHelpet, bízva abban, hogy tudnak majd segíteni.
Itt ajánlottak egy különleges készítményt, a RegulatPro Bio-t. Kétszer egy evőkanállal kellett naponta beszednem, illetve a pöttyös felületekre spray formájában felvinnem.
Annyi mindent kipróbáltam már, hogy nem sok reményt fűztem a hatásosságához, de egy esélyt megérdemelt. És csodák csodájára az első olyan terápia volt, ami hatásosnak bizonyult! Két hét után már sokkal ritkábban pirosodott ki a bőröm és sokkal halványabban, majd egy hónap után szinte egyáltalán nem kellett tartanom attól, hogy a nyaralásokat árnyékban, hosszú ujjú ruhákban kell végigcsinálnom. Fura, hogy az ember milyen lassan veszi észre, ha tünetei megszűnnek, de a barátokkal való közös nyaralás során ők azonnal megállapították, hogy nemcsak a bőröm, de a lelkem is felszabadult így, hogy nem kellett aggódnom!
Lilla