Pedikűr-manikűr

Legyen akár nyár, ősz, tél vagy tavasz, a mindennapok során kezünk és lábunk megérdemel egy kis egészséges kényeztetést.

Természetesen nem csupán a szépsége kedvéért kell kényeztetnie lábait, hanem egészsége teljességéért is!
Talpunk – bármilyen hihetetlen is – létfontosságú része életünknek, stabilitást és életerőt ad, vagy éppen vesz el, ha rosszul, hanyagul bánunk vele. A talpon megtalálható reflexiós zónák szerveink egy-egy leképzési területe, mely ingerlésével, masszírozásával hozzájárulhat szervei megfelelő működéséhez.
Frissüljön fel a VitaHelpben, és pezsgesse fel energiáit!

Klasszikus pedikűr

Esztétikai pedikűr, hogy jobban érezze magát és megelőzze a láb- és körömproblémákat.
Igény szerint talpmasszázzsal kombinálható.

Kézápolás

Kézápolás, más néven manikűr alatt a kéz bőrének és a körmöknek a kényeztetését, ápolását, széppé varázsolását értjük. Bőrpuhító áztatást követően rendbe tesszük a körömágyakat, a felesleges bőrt eltávolítjuk, a körmöket formára reszeljük igény szerint, esetleg lerövidítjük. Ezután következik a kéz bőrének ápolása.

Japán manikűr

A japán arisztokrácia korábban titkos eljárása.
Visszaadja a körmök természetadta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést. Hatására természetes körmeink briliáns komfortérzetet nyújtanak mindennapi életünkhöz. A méhviasztól erősödik a köröm, a kezeléstől élénkül a köröm színe (kezelésenként egyre jobban), a fény pedig rendkívül tartós (nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe beépül). A hatóanyagok mindenféle vegyi anyagtól mentesek.

Gyógypedikűr

A gyógypedikűr a lábápolásnak egészségügyi része, amelynek során pl. benőtt körmöt, tyúkszemet távolítunk el, illetve egyéb problémákat oldunk meg, hogy minél előbb megszűnjenek a vendég fájdalmai, kellemetlen tünetei.
A lábápolás egyik legfontosabb része a láb gyógypedikűrös ápolása, amely során fellégezhetnek a problémás lábak.

Igény szerint talpmasszázzsal kombinálható.