Kedves Vendégünk!

A kölcsönösen kellemes együttműködés érdekében tisztelettel kérjük Öntől:

érkezzen időben, sőt, ha lehet, egy picit korábban, hogy ráhangolódhasson a kezelésre! Késés esetén nem áll módunkban a kezelés időtartamát meghosszabbítani, megtisztelve ezzel az Ön után pontosan érkezőket.

Kérjük, némítsa le telefonját és mellőzze a (hangos) telefonbeszélgetéseket, biztosítva ezzel a többi vendég nyugalmát. Ígérjük, amíg Önt kezeljük, addig mi is mindent megteszünk az Ön nyugalma érdekében.

Legalább 24 órával korábban jelezze, ha a megbeszélt időpontra nem tud eljönni, hogy legyen időnk kiajánlani azt másnak. Ha az időpontját nem mondja le és nem jelenik meg, abban az esetben az alkalmat levonjuk a bérletéből, vagy ha 1 alkalmas a kezelése, a következő időpontot csak úgy tudjuk biztosítani, ha az elmaradt szolgáltatás teljes összegét rendezi.

A kialakult helyzetben azokat a pácienseket, akik:

csak abban az esetben tudjuk az Egészségközpontban fogadni, amennyiben vállalják, hogy Antigén gyorstesztnek (IVD RapidTest) vetik alá magukat, amelynek önköltségi ára 8 000 Ft / teszt. A tesztet helyben kollégáink végzik el, és eredménye 15 percen belül elkészül. Amennyiben a gyorsteszt eredménye pozitív, aznap sajnos nem tudjuk fogadni.

A fenti etikett a kölcsönös, kellemes és hosszú távú együttműködést szolgálja.

Megértését köszönjük!