Amikor a múlt nyáron kiderült, hogy daganatos betegségem van, akkor nagyon megijedtem és kétségbeestem. Hirtelen örvénybe kerültem és éreztem, hogy hamarosan össze fognak csapni a fejem felett a hullámok… Csak azt tudtam biztosan, hogy védőpajzs nélkül nem mehetek a csatába. 

Egy barátnőm ajánlotta a VitaHelpet és még az első kemoterápiás kezelés előtt el tudtam menni egy konzultációra. Ma már tudom, hogy ez volt az egyik legjobb dolog, ami történhetett. Attila nagyon sok terméket és kezelést ajánlott és én követtem az ő tanácsait, hiszen neki komoly tapasztalata van mind az onkológiai betegségekkel, mind a konzervatív és a természetes gyógymódokkal kapcsolatban is. 
A fél éves kemoterápia testileg is, de főleg lelkileg volt nagyon nehéz. Az én szervezetem nagyon jól reagált és sok mellékhatás elkerült, hála a sok vitaminnak és étrend-kiegészítőnek.
A kiváló termékek és kezelések mellett azonban van egy sokkal értékesebb és különlegesebb dolog a Zsolna utcában. A szakmai elhivatottság mellett a Lányok és Attila hozzáállása volt rám igazán nagy hatással. Nagyon sokat jelentett nekem, hogy mindig és bármit kérdezhettem Attilától, aki mindig meg tudott nyugtatni és mindig biztatott. Együtt izgultak értem és aggódtak miattam. A VitaHelpben igazi szövetségeseket találtam és ugyan még a műtét és a sugárterápiás kezelések hátravannak, de nagyon úgy tűnik, hogy megnyertük ezt a háborút és ezúttal mi győztünk a rák felett. Nagyon hálás vagyok a Csapatnak, mert sokat segítettek nekem és tényleg számíthattam rájuk. 
Szeretek a Vitahelpbe járni!