NUTRA TÁBOR PRO

Avagy belépés csak 10 éven felülieknek!

A 2022-es évad PRO turnusainak tematikáját egy különleges ötlet alapján álmodtuk meg, saját magunk tizenéves korszakából és nyaraiból merítve, és az eddigi táboros tapasztalatainkból összegezve.

Ez a turnus kifejezetten a 10+-os gyerekeknek szól, akik már elég érettek egy komolyabb táborhoz, középpontban a lovakkal: sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk a lovazásra és a velük kapcsolatos munkákra, tudásra.

A létszám tervezetten limitáltabb, mint a többi turnusunkban, csak olyanok jelentkezését várjuk, akik valóban nyitottak, tanulni szeretnének, komolyan veszik és élvezik a lovakkal való összes tennivalót és a komoly munkát.

Mit tartalmaz a heti program:

  • Minden napra tervezünk – haladó és kezdő – lovaglást, emellett kifejezetten a lovakhoz kapcsolódó munkákat és előadásokat.
  • Megismertetjük a gyerekeket az alapvető elmélettel, erre pedig kvízeket, kisebb versenyeket építünk fel.
  • Előadásokat hallgatunk különböző előadóktól, a lovak anatómiájától kezdve az edzéselméletig, színesen és érthetően.
  • A lovak ellátása az ő feladatuk lesz: a hétre mindenki választhat egy saját lovat, ideiglenesen örökbe fogadja, akinek mindent meg kell adnia, amire szüksége lehet – felelősséget vállalva érte.
  • A lovagláshoz szükséges alapvető tudás is az elmélet része, a gyakorlatban pedig minden speciális eszközt is megismernek a gyerekek.

Maga a lovaglás csak egy kis része a lovakkal való foglalkozásnak, hiszen ott vannak még a földről való munkák is: hogyan dolgoznak a lovak szóra és testbeszédre – ennek kapcsán megismertetjük a gyerekekkel a HAHET módszer alapjait is, amelynek segítségével nagyon különleges kapcsolatok alakulhatnak ki a lovakkal.

2022-ES TURNUSOK  KÉT NAPOS TÁBOR A TAVASZI SZÜNETBEN PRO-s tagjainknak illetve minden érdeklődőnek. Választásod szerint gyermeked egy vagy akár mindkét napon részt vehet!  A dátumok:  

Ára: 

  • Egy napra egyéni utazással: 15.000 Ft, transzporttal: 18.000 Ft. 
  • Két napra egyéni utazással: 27.000 Ft, transzporttal: 32.500 Ft. 

 Ez a két nap kicsit más lesz, mint a már megszokott PRO hetek, ugyanis a hangsúly ezúttal a ló és lovasa egymásra hangolódásán lesz, amelyen keresztül a gyerekek felfedezhetik erősségeiket, készségeiket, épül és erősödik az önbizalmuk egy biztonságos és élmény alapú lovazás során. 
A gondozás, gondoskodás és olyan közös élmények, amelyek a 10-14 éves korosztálynak meghatározóan fontosak.   A nyári turnusok: 

  • – 2022. június 20-24. PRO
  • – 2022. augusztus 22-26. PRO 

  Ha szeretnétek jelentkezni, töltsd ki az alábbi űrlapot!   Kérdésed van? Írj nekünk az info@nutrafarm.hu e-mail címre!   Szeretettel várunk: 
Adri, Petra, Imre, Attila, Zsolt és Blanka baba 🙂Olvassa el egy lelkes szülő tapasztalatait a PRO táborról

 

Tábor a Farmon regisztráció

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

Örülünk, hogy jelentkeznek a „Tábor a farmon” programunkra! Reméljük nagyszerű élményekkel gazdagodnak az 5 nap során.

A jelentkezés fizetési kötelezettséggel jár. A jelentkezést akkor tekintjük véglegesnek, amikor a 30 % foglaló befizetésre kerül.

A fennmaradó részt legkésőbb a tábor megkezdése előtt 1 hónappal szükséges rendezni. 

A lemondás, módosítás és pótlás feltételeiről és lehetőségeiről a visszaigazoló e-mailben küldünk tájékoztatást.

Kérjük töltse ki az alábbi mezőket.