7 éves lányom egyik reggel heves fülfájással, lázzal ébredt. Persze azonnal mentünk a doktor nénihez, aki megállapította, hogy begyulladt a füle, valószínűleg az uszodától. Rögtön felírta az antibiotikumot, ahogy az szokás, ha kell, ha nem – csak úgy, a biztonság kedvéért…
Én inkább a természetes megoldások híve vagyok, elpanaszoltam az esetet az egyik barátnőmnek, aki rendszeresen jár családostul a VitaHelp Egészségközpontba, ő javasolta, hogy nézzük meg mi is, hátha tudnak segíteni rajtunk.
Vannak esetek, amikor elkerülhetetlen az antibiotikum, de ha meg lehet úszni, akkor inkább azt választanánk…
Szerencsénk volt, már másnapra kaptunk időpontot. Vittük a leleteket, recepteket, elmondtam, mit állapítottak meg, mit írtak fel, és kérdeztem, mivel lehetne kiváltani a gyógyszereket, illetve megszüntetni a gyulladást.
Mosó Attila nagyon kedves és türelmes volt, Bemer-kezelést és papimit javasolt, illetve multivitamin rágótablettát és B-vitamin-komplexet.
A kezelésekre két egymást követő napon mentünk, összesen kb. fél órát tartottak. A 20 perces Bemer alatt Lili még el is szenderült, mivel egy csendes szobában, kényelmes ágyon zajlott. Mindkét kezelés a gyulladás csökkentését célozta. Már az első Bemer után jelentősen csökkent a fülfájás. A második alkalom utáni napon a lányom tünetmentesen, láztalanul térhetett vissza az iskolába. A betegség 5 napig tartott, nem újult ki, Lili gyógyszert nem szedett, a javasolt termékeket viszont végig, amíg el nem fogytak. Ezúton köszönöm a VitaHelp munkatársainak a segítséget!