Korábban már beszámoltunk a fantasztikus hírről, hogy Attilánkat meghívták Helsinkibe előadást tartani egy konferenciára a PAPIMI hatásmechanizmusáról, amely egy nem kevesebb, mint 2000 fős rendezvény

Hoztunk egy kis ízelítőt az előadásból:
 
Hogyan képes a Ion indukciós terápia (vagyis a PAPIMI) segíteni a prevencióban, a mozgás, a sportosság és az egészség fenntartásában. Továbbá mire használható, ha már megtörtént a baj.
Fontos, hogy a mitokondrium aktiválása non-invazív módon egy egyedülálló folyamat, amire igen kevés eszköz képes non-invazív módon, az egyik ilyen a PAPIMI.
 
Ha megfelelő feltételek adottak (tápanyagok jelen vannak), akkor a PAPIMIVel tudunk hatni az energiaháztartásunkra közvetlenül, javíthatjuk a keringést, az idegrendszerünk állapotát, és ezeken keresztül a közérzetünket és általános állapotunkat.

Ha pedig baj van, akkor a rehabilitáció ideje, a gyógyulás üteme és a kiesett idő is javítható a módszer használatával.

És a végére pedig Attila élménybeszámolója arról, hogy milyen hatással volt rá ez a két nap:

Két nap, amelyben keveredett a spiritualitás, a gyógymódokkal és az egészséges szemlélettel.
🧡
Az esemény mottója is ez „Unifying nature, science and technology”. Tehát kihasználni a technológiai előnyöket úgy, hogy közben nem szakadunk el a természettől, és a valóságtól.🌱
Az emberi test a földi környezethez alkalmazkodott, szüksége van arra.
2 napig számos olyan előadásra került sor, amely ezeket a témaköröket boncolta, mert sajnos elszakadtunk a Földtől.
Túl sok inger ér minket, nem kapcsolódunk a környezetünkhöz.
Próbáljuk felülírni a legmeghatározóbb tulajdonságainkat, ám mindennek ára van.
❗️
Statisztikákból pontosan tudjuk, hogy mi ennek az ára, hiszen egyre több a daganat, a cukorbeteg, a magas vérnyomásos beteg, a depressziós, és sorolhatnánk.
🌿
Két napig számos lehetőséget láthattunk, tapsztalhattunk, hogy hogyan tudunk úgy visszatérni a természethez, hogy nem dobunk el mindent, amit a modern technológia adott, sőt felhasználjuk arra, hogy még jobb, még szorosabb legyen ez a kapocs, mint valaha volt.
Kis élménybeszámoló arról, hogy hogyan élte meg szakmai vezetőnk ezt a két napot Helsinkiben, ahol nem csak előadóként vett részt, de ő maga is újabb ismeretekkel gazdagodott🧡