Két évvel ezelőtt már csináltattam egy ételintolerancia vizsgálatot.
Az eredmények megérkezése után kiderült, hogy nem szabad tehéntejet fogyasszak, semmilyen formában sem. Nyilván nagyon nehéz lemondani erről annak, aki inkább tejet iszik egy cseppnyi kávéval, és tejfölt eszik olyan ételekhez is amik másoknál teljesen ütik egymást.

Amennyire tudtam tartottam magam új életmódomhoz, de úgy voltam vele, hogy na most ez a rakott krumpli, ez a kávé, ez a lángos belefér…
Nem számít az az 1-2 pattanás.

HÁT DE! 
Igen is számít és nem, egyáltalán nem fér bele.

Az elmúlt időszakban éreztem, hogy valami nincs rendben. Állandó alhasi fájdalmakkal küzdöttem, könnyebben betegedtem meg, folyamatosan ingerültnek és fáradtnak éreztem magam.

Nem is kellett sok időnek eltelnie, hogy a Vitahelphez forduljak, ahol hamar kaptam is időpontot  emésztőrendszeri szűrővizsgálatra.
A lányok nagyon kedvesek és rugalmasak voltak, mind az időpontot, mind a kérdéseimet tekintve.

A kiértékelés során Attila egy nagyon átfogó kiértékelést adott, volt olyan terület amivel kapcsolatban megnyugtatott, de sajnos így is egy masszív emésztőrendszeri gyulladást sikerült felfedeznünk, mely sok mindenre magyarázatot adott.

A vizsgálatok és a kiértékelés után természetesen a megoldás sem maradt el.
Amellett, hogy az én dolgom az étkezésemre odafigyelni, és ehhez nagyszerű tanácsokkal láttak el, be is tudtam vásárolni olyan vitaminokat, melyekre szervezetemnek jelenleg a legnagyobb szüksége van a gyulladást pedig Papimi kezeléssel verük vissza.

https://vitahelp.hu/services/emesztorendszeri-szurovizsgalat/

https://vitahelp.hu/services/papimi-kezeles/

(Dia, 32)