Ki ne szeretné, ha minden napja stresszmentesen és kiegyensúlyozottan telne? A közelgő ünnepek és az ehhez kapcsolódó eszeveszett rohanás apropóján mutatjuk be három különleges termékünket, amelyek amellett, hogy 100%-ban adalékmentesek, a vegán étrendbe is beilleszthetők és kizárólag organikus és/vagy bio összetevőkből készülnek, fantasztikus hatékonysággal segítenek a fenti problémákon optimális felszívódásuknak köszönhetően, használatuk garantáltan megkönnyíti a tennivalóktól túlzsúfolt hétköznapokat. És hogy kinek melyik termék lesz a befutó, az alábbi összehasonlításból kiderül.

 

 

SMOOTH SYNERGY

 

Lehetséges felhasználási és alkalmazási módok:

 • stresszcsökkentés,
 • lelki egyensúly,
 • pánikrohamok,
 • idegfeszültség,
 • stressz okozta álmatlanság,
 • szorongás és ingerlékenység,
 • fáradtság, letargia.

 

Az alábbiakban összefoglaljuk a termékben található Magnifood-összetevők hatásait:

 

Ashwagandha gyökér

Ahogy a ginzenget és a rhodiolát, az ashwagandhát is a történelmi idők óta használják adaptogén tulajdonságai miatt, melyek támogathatják az energiacserét és az idegrendszer egészséges működését. Míg egyes adaptogének stimulálóbb hatást gyakorolnak az idegrendszerre, az ashwagandha ellentétes hatású.

Avena Sativa 

A zöld zab magja által biztosított tejszerű folyadék az egyik legnyugtatóbb és legkímélőbb anyag az idegrendszer tonizálására. A gramin és az avenin mellett a tejes zabmag az ideget tonizáló B-vitaminok és ásványi anyagok gazdag forrása.

Amerikai ginzeng

Az egyik leginkább kutatott adaptogén, az amerikai ginzeng elősegítheti a mellékvesék normál működését és az energiacserét. Míg a panax ginzenget általában ‘yang toniknak’ tekintik a kínai orvoslásban, az amerikai ginzeng ebben a rendszerbe ‘yin tonikként’ sorolható be. Kutatások szerint az amerikai ginzengben a ginzenozidok egyensúlya sokkal kevésbé serkenti az idegrendszert, mint a panax ginzeng koreai vagy kínai formái.

Rhodiola gyökér

A rhodiola jelentős adaptogén tulajdonságokkal rendelkezik, elősegítheti az energiacserét, az egészséges neurotranszmitter-egyensúlyt, a mentális teljesítményt és az idegrendszer egészségét.

Stabilizált rizskorpa (SRB)

Az SRB az egyik legnagyobb természetes tápanyagkoncentrációjával – B-vitaminok, alfa-liponsav, CoQ10 – részt vesz az energiacserében, az egészséges idegműködésben.

Gyömbérrizóma/-gyökér

Az egészséges keringés fenntartásának elősegítésén túl gyakran használják a gyömbért, hogy megkönnyítsék a tápanyagok eloszlását a szervezetben.

Cayenne 

A cayenne-bors gyümölcsét gyakran használják az egészséges vérkeringés fenntartásához, és arra, hogy segítse a szervezetben a tápanyagok megfelelő eloszlását.

 

 A Smooth Synergy elősegítheti az energia és a vitalitás egyensúlyának előmozdítását összetevőinek szinergikus hatása révén, anélkül, hogy túlságosan stimulálna. Az összetevők adaptogén-/antistressz-tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek idegeket támogató és energizáló, nyugtató hatásúak azok számára, akiknek energiahiánya összekapcsolható a feszültséggel, stresszel vagy esetlegesen egy feszült személyiséggel. A felhasználók, elmondásuk szerint energikusak, boldogabbak és nyugodtabbak.

 

A Smooth Synergy hasznos lehet például hosszútávú stressz és szorongás esetén, ahol mellékvese-rendellenességek és stressz okozta fáradtság/kimerültség áll fenn. A növényi kombináció fokozhatja a fizikai energiát, fellendítheti az immunrendszer működését és segíthet megbirkózni a fizikális és pszichológiai stresszel, ugyanakkor segítheti az elme és idegek megnyugtatását, ezzel elérve a nyugodt alvást. A formula biztosít továbbá P5P-t- mely a B6-vitamin aktív formája-, B12-vitamint, magnéziumot és inozitolt, melyek szintén fontos szerepet játszanak a stressz és a szorongás kezelésében.

 

VIBRANT SYNERGY

 

Lehetséges felhasználások és alkalmazások:

 

 • energiacsere,
 • fizikai és szellemi kimerültség csökkentése,
 • a stressztűrés javítása,
 • a fizikai és mentális teljesítmény javítása,
 • a fizikai állóképesség javítása,
 • az életerő (Qi) stimulálása.
Az alábbiakban összefoglaljuk a termékben található Magnifood-összetevők hatásait:

 

Chlorella

A rendkívül magas klorofilltartalma, jól emészthető fehérje-, vitamin- és ásványianyag-, valamint enzimtartalma miatt a chlorella az egyik legértékesebb növényi kiegészítő az egészséges energiaszint fenntartásához.

Spirulina

A spirulina a természet egyik leggazdagabb növényi forrása (pl. klorofill, karotinoidok, fikocianin), jól emészthető fehérje (jellemzően több, mint 55%)-, vitamin-, ásványianyag- és enzimtartalma miatt a chlorellával ideális párt alkotva biztosítja az energiatermelésben és anyagcserében résztvevő tápanyagokat.

Búzafűlé

A búzafűlé különösen gazdag klorofillben, karotinoidokban, különféle vitaminokban, ásványi anyagokban, valamint az energiacserében részt vevő enzimekben.

Szibériai ginzeng

A szibériai ginzeng hozzájárulhat az egészséges energiaszint és a mentális funkciók, valamint a mellékvesék és idegek egészségének fenntartásához.

Rhodiolagyökér

A rhodiola jelentős adaptogén tulajdonságokkal rendelkezik, támogathatja az egészséges mentális és idegrendszeri működést. Szerepet játszhat az egészség megtartásában, energiacserében, a mentális teljesítmény és ellenállás fenntartásában.

Cordyceps teljes spektrum

A cordycepset történelmi idők óta alkalmazzák adaptogén tulajdonságai miatt, elősegítheti az egészséges energiacserét, javíthatja a fizikai állóképességet és az aerob képességeket.

Reishi teljes spektrum

A reishi, melyet gyakran a halhatatlanság gombájának  neveznek, számosi egészségügyi területen végzett kutatás tárgyát képezi. A kutatások szerint, egyéb előnyök mellett a reishi támogathatja a test védekező mechanizmusát az ideggyengeséggel szemben – ez az állapot általában idegkimerültséggel, rossz közérzettel párosul.

Ashwagandha gyökér

Mint a ginzenget és a rhodiolát, az ashwagandhát is már a törénelmi idők óta használják adaptogén tulajdonságai miatt, melyek támogathatják az energiacserét és az idegrendszer egészséges működését. 

Amerikai ginzeng

Az egyik leginkább kutatott adaptogen, az amerikai ginzeng elősegítheti a mellékvesék normal működését és az energiacserét.

Gyömbérrizóma/-gyökér

Az egészséges keringés fenntartásának elősegítésén túl gyakran használják a gyömbért arra, hogy megkönnyítse a tápanyagok eloszlását a szervezetben.

Stabilizált rizskorpa (SRB)

Az SRB, az egyik legnagyobb természetes tápanyagkoncentrációjával – B-vitaminok, alfa-liponsav, CoQ10 – részt vesz  az energiacserében, az egészséges idegműködésben.

Cayenne 

A cayenne-bors gyümölcsét gyakran használják az egészséges vérkeringés fenntartásához. Általában arra is használják, hogy segítsék a szervezetben a tápanyagok megfelelő eloszlását.

 

A Vibrant Synergy növényi anyagok keveréke, a Smooth Synergy-től eltérően nem tartalmaz hozzáadott tápanyagokat. A készítmény célja a test erősítése, a fizikai egyensúly helyreállítása és az állóképesség javítása. A Vibrant Synergy tartalmazza a jól bevált Aswagandha, szibériai ginzeng és amerikai ginzeng adaptogéneket, melyek elősegítik  a hangulat javulását és az energiacserét, javítják az agyi aktivitást és a vér oxigénellátását.

 

Mind a Smooth, mind a Vibrant Synergy tartalmaznak Ashwagandát, azonban a Smooth Synergy 200 mg-ot biztosít a Vibrant Synergy 50 mg-jával szemben. Számos tanulmány igazolja, hogy az Ashwagandha képes javítani a kognitív funkciók összes aspektusát (fókusz, koncentráció és memória). Ezért a Smooth Synergy megfelelőbb lehet ilyen célú alkalmazásra.

 

DYNAMIC SYNERGY

 

Lehetséges felhasználások és alkalmazások:

 

 • erős, élénkítő energiastimulátor,
 • adaptogén tonik (a mentális, fizikai vagy környezeti stressz iránti tolerancia fokozására),
 • a sportban a kitartás támogatása.
Az alábbiakban összefoglaljuk a termékben található Magnifood összetevők hatásait.

 

Kínai vörösginzeng-gyökér

A kínai vörös ginzeng a legismertebb ginzengfajta. A kínaiak nagyra becsülik, mert feltölti a Qi-t, vagyis a vitális energiát, és számos esetben alkalmazható: erős, energizáló tonikként, mentális koncentráció fokozására, állóképesség fokozására, a kitartás és a szexuális teljesítmény fokozására. Adaptogén tulajdonságait javítja a betakarítást követő gőzölési folyamat.

Szibériai ginzeng gyökér

A szibériai ginzengről ismert, hogy javítja a hangulatot, fokozza az agyi aktivitást és az energiacserét, fenntartja a mellékvesék és az idegek egészségét, segíti a testet az alkalmazkodásban, a stresszválasz stabilizálásával és a fáradtság csökkentésével.

Amerikai ginzeng gyökér

Az egyik leginkább kutatott adaptogen, az amerikai ginzeng elősegítheti a mellékvesék normál működését és az energiacserét. Míg a panax ginzenget általában ‘yang toniknak’ tekintik a kínai orvoslásban, az amerikai ginzeng ebben a rendszerbe ‘yin tonikként’ sorolható be. Kutatások szerint az amerikai ginzengben a ginzenozidok egyensúlya sokkal kevésbé serkenti az idegrendszert, mint a panax ginzeng koreai vagy kínai formái.

Ashwagandha gyökér 

Az ajurvédikus gyógyászat az Ashwagandha adaptogén tulajdonságait használja fel, melyeket régóta használnak az immunitás és a kitartás fokozására, az egyensúly helyreállítására, valamint a testi és szellemi teljesítmény javítására

Matcha Green Tea Ceremonial Grade AAA 

Erős antioxidáns, mely gazdag forrása a teanin aminosavnak, melynek nyugtató tulajdonságai vannak. Átfogó kutatások kimutatták, hogy a matcha gyulladásgátló antioxidáns és sejtvédő tulajdonságokkal rendelkezik.

Rhodiolagyökér
A rhodiola jelentős adaptogén tulajdonságokkal rendelkezik, elősegítheti az energiacserét, az egészséges neurotranszmitterek egyensúlyt, a mentális teljesítményt és az idegrendszer egészségét.

Cordyceps teljes spektrum

A cordycepset történelmi idők óta alkalmazzák adaptogén tulajdonságai miatt, elősegítheti az egészséges energiacserét, javíthatja a fizikai állóképességet és az aerob képességeket.

Reishi – teljes spektrum

A reishi, melyet gyakran a halhatatlanság gombájának  neveznek, számosi egészségügyi területen végzett kutatás tárgyát képezi. A kutatások szerint, egyéb előnyök mellett a reishi támogathatja a test védekező mechanizmusát az ideggyengeséggel szemben – ez az állapot általában idegkimerültséggel, rossz közérzettel párosul.

Gyömbérrizóma/-gyökér

Az egészséges keringés fenntartásának elősegítésén túl gyakran használják a gyömbért, hogy megkönnyítsék a tápanyagok eloszlását a szervezetben.

Cayenne 

A cayenne-bors gyümölcsét gyakran használják az egészséges vérkeringés fenntartásához és arra is, hogy segítse a szervezetben a tápanyagok megfelelő eloszlását.

A Dynamic Synergy stimulálóbb, mint a többi Synergy-termék, kizárólag aktív növényi anyagokból tevődik össze, hozzáadott vitaminok, ásványi anyagok nélkül. A formulában a kínai panax ginzeng, a szibériai ginzeng és a rhodiola nyújtják a stimuláló energiát, míg az Ashwagandha, a matcha zöld tea és az amerikai ginzeng biztosítják az enregizáló hatást ellensúlyozó nyugtató elemeket. A teljes spektrumú reishi és cordyceps gombák tonizálóbb szintű energiát váltanak ki, miközben pozitívan befolyásolják a sejtek energiáját és az oxigénszintjét. A gyömbér és a cayenne megkönnyítik a különböző növényi összetevők felszívódását és biohasznosulását.