Mindig megmelengetik szívünket a sikertörténetek, melyeket vendégeink küldenek. De, amikor egy kisgyermek gyógyul fel betegségéből, azt még nagyobb örömmel halljuk, olvassuk. Ilyen Szilvia kisfiának története is.

„Mi is éljük a kisiskolás hétköznapokat, amelyek viszonylag gyakori fertőzésekkel, náthával, kisebb betegségekkel járnak. Legutóbb, amikor a fiam újra náthás lett, arra számítottam, hogy újra jönnek a betegség velejárói: levertség, nyűgösség és erőtlenség. Én már lélekben fel voltam készülve a teljes hetem átszervezésére is, hogy otthon tudjak maradni a gyerkőccel.

Aztán elmentünk az orvoshoz, és az általa javasolt gyógyszerek mellé ezúttal Junior Elderberry Complex rágótablettát is adtam gyermekemnek az immunrendszere támogatására. Ezt a VitaHelpnél javasolták, és az összetevőket átfutva, úgy gondoltam, csak használhat: a bodzakomplex különböző tápanyagokat kombinál, mint a C-, B6- és D-vitamint, valamint a fekete bodzát. De tartalmaz béta glükánt, cinket és lizint is. Ezek már jól bevált hatóanyagok, de a leírás azt ígérte, hogy együtt még hatásosabbak. Ezt tapasztaltuk mi is. A betegség, mely korábban 1-2 hétig is eltartott, ezúttal 4 nap után elmúlt.