Elindultunk a nyaralásunkra, aminek a reggelén a 6 éves kislányunk széklete már lágy volt, de betudtuk az izgalomnak. Azonban sajnos már az úton odafele is volt egy csúnya hasmenése…sokkal rosszabb, mint a reggeli. Már a hasát is fájlalta.

Szerencsére sosem indulunk el „Úti Patika” nélkül, még Európán belül sem. Már az első pihenőnél kevertem neki egy „koktélt”, amibe egy Boulardiit és egy kanál Cyto-bioticot tettem, amit azonnal meg is ivott. Szerencsére utána egy jót aludt a kocsiban, este is volt még egy széklete, még nagyon lágy, de már formáltabb és sokkal kevésbé bűzös. 

Másnap egyáltalán nem volt széklete, kicsit kezdtem is aggódni, nehogy „beduguljon”, de Attilával egyeztettem és megnyugtatott, hogy ez teljesen normális, így áll vissza a helyére a bélrendszere. 
És így is lett; harmad napra újra szép, formált, egészséges széklete lett. Napi 4x kapott Cyto-bioticot és 2x boulardiit, szerencsére az étvágya jó volt.
Nagyon hálásak vagyunk ezért, mert a nyaralásunk mindösszesen 5 napig tartott és rémálom lett volna – sőt nem is tudtuk volna – hasmenéssel végig csinálni.
Köszönjük, mi már csak ezekben a készítményekben bízunk!
 
Blanka (39)