Gerinc-állapotfelmérés SpineLinerrel

 

A Gerinc-állapotfelmérés során csigolyaszelvényenként feltérképezzük a tartórendszerünk központi elemét a gerincoszlopot. A gerincoszlop azon túl, hogy tartja testünket a fő gyűjtő és elosztó egysége az idegrendszernek, így helytelen működése kihatással van az egész szervezetünkre.

Ma már „népbetegség” a hátfájdalom, amelynek szövődményei sokszor sokkal messzebbre nyúlnak egy egyszerű fájdalom érzetnél. Ezért nagyon fontos, hogy minden apró jelzésével foglalkozzunk, még mielőtt akár komoly betegségek kialakulnának.

A módszer lényege egy olyan speciális eljárás, amely során visszajelzést kapunk a gerinc funkcionális állapotáról, tehát arról, hogy mennyire képes betölteni a rá bízott szerepet. A felmérést követően azonnal lehetőség nyílik kezelésre is, amellyel akár az első alkalommal jelentős javulást várhatunk.

A módszer egyik érdekessége, egy hazánkból elszármazott mérnök találmánya, aki a repülőgépgyártásban régóta használt technikát ültette át az orvoslásba. Ezzel az eljárással gyengéden és hatékonyan folyamatos visszajelzés mellett lehetőségünk van az adott csigolyát, izmot, ízületet kezelni. Ezután a gerinc kiválasztott területeit újból fel lehet mérni, hogy a korrekció/kezelés előtti körülményeket össze lehessen hasonlítani a korrekció/kezelés utániakkal, így objektíven is mérni lehet a változás hatékonyságát.

Jól alkalmazható fejfájás, sérv, ízületi panaszok, az ún. triggerpontok kötöttsége esetén, illetve derékfájdalmak, háti panaszok, idegbecsípődés, végtagzsibbadás, izomláz kezelésére is használható.

 

További információ: Gerincvizsgálat

 

A szolgáltatás ára 12 000 Ft, melyből a

Medicina Egészségpénztár tagjainak 15% kedvezményt adunk Februárban.

[ninja_form id=2]