Belső tápanyagpótlás, de hogyan?

 

Ha már a kozmetikusunk megfelelően diagnosztizálta a bőrünket, megértettük azt is, hogy télen lassabb a bőr anyagcseréje, és a szakember segítségével kiválasztottuk a készítményeket magunknak, akkor jó úton haladunk, hogy a téli ártalmak nyomait legyőzzük. A külsőleg alkalmazott termékeken kívül a belső tápanyapótlásra is ügyeljünk.

 

A kozmetikai kezelés hatékonyságát ugyanis nagy mértékben fokozza a belső táplálás minősége és mennyisége. A bőrvédő A-, C- és E-vitaminok pótlása kulcsfontosságú lehet a siker érdekében. Emellett figyelembe kell vennünk azt is, hogy a pajzsmirigy működésének zavara, a hormonprobléma, a szelén hiánya, a menopauza bekövetkezése és a mellékvese-alulműködés bőröregítő hatású. Ezeknek a betegségeknek, tápanyaghiányoknak, hormonális változásoknak a feltérképezését célozzák szűrővizsgálataink és célzott kezeléseink:


EIS

Pulzusdiagnosztika 

Optimum Szűrővizsgálat

 

Tehát bőrünk állapota szempontjából rendkívüli jelentősége van a belső egyensúlynak is, az ezt szolgáló, belsőleg használatos termékek, terápiák jó kiegészítői a külsőleg végzett kezeléseknek.

 

Hatékonyságnövelés hightech kezelésekkel

 

A XXI. század betegségeinek az alapja a megfelelő anyagcsere hiánya, melynek oka leginkább az életmódunkban keresendő. Ehhez hozzáadódik az is, hogy az öregedés velejárója az anyagcsere lassulása. Ezért a sikeres kezelés alapja a jó hatóanyagon kívül az anyagcsere fokozása. Ezt többek között olyan hightech eszközökkel éri el kozmetikusunk, mint például az a gép, mellyel fényterápiás, biorezonanciával kombinált ultrahangkezelést végez vendégeink bőrén. Általa a bőr hatóanyag-felvétele megnő, így az otthon alkalmazott krémek, jó minőségű arctisztítók könnyebben felszívódnak.

Valójában, ha valaki nagyon drága termékeket használ, az önmagában nem biztos, hogy megfelelő a kívánt hatás eléréséhez. Hiszen, ha a bőr nincs olyan állapotban, hogy fel tudja venni a hatóanyagot a krémből, akkor elmarad az eredmény. Ezért fontos, hogy megfelelő legyen a szalonban végzett kezelés.

 

Mosó Attila, a VitaHelp szakmai vezetője a belső táplálásra a következő készítményeket ajánlja webshopunkból:

 

Hair, Skin and Nails

Phytoshield

Selenium 

Ecogest

 

 

Szakembereink elsősorban a Regulat® Beauty öregedés elleni kozmetikumcsaládját ajánlják a bőrgondjaink kezelésére, melyek közül ezúttal a „nagyágyúk” következnek:

 

Regulat Beauty Anti Aging Lifiting Serum

Regulat Beauty Brilliant Moisturizer

Regulatpro Hyaluron

 

De, ahogy a kozmetikus is kiemeli, a diagnózis felállítása elengedhetetlen a hatékony kezelés és az ápolt bőr eléréséért.