„Stressz hatására kialakuló ekcémával küzdök évtizedek óta, mely mostanában a kézfejemen jelenik meg. Korábban a könyökhajlatban éktelenkedett, de a térdhajlatban is kialakult már. Főként téli időszakban erősödnek fel a tünetek, amikor még a hideg és a lakás száraz levegője is szárítja a bőrömet.”
„Gyerekkorom óta csaknem 10 bőrgyógyász kísérletezett rajtam. Óvodás koromban például kék tintához hasonló folyadékkal kellett ecsetelni, és gézzel kötözgetni a könyökhajlatomat. Ez a kezelés a nyári kánikulában sok kellemetlenséget okozott.  1,5 évig vega is voltam, mert azt mondták, a nagy molekulájú fehérjék okozzák az állandó viszketést és bőrpírt, így elhagytam a húst és a tejet. Sajnos ezek megvonása sem hozott megváltást. Kipróbáltam a bőrgyógyászok ajánlására többféle krémet is, volt köztük késztermék is, gyógyszertári vitaminos keverék, olajok, sőt, szteroidot is kaptam rá, de tartósan egyik sem oldotta meg a problémát, csak ideig-óráig tartott a hatás.
 
Aztán ráleltem az nlcafe.hu-n egy cikkre, amely az ekcéma kezelésére is kitért, és ennek hatására próbáltam ki a Regulat Energy Mousse-t, amit az arcomra egyébként már korábban is használtam, de sosem jutott eszembe, hogy a kezemen az ekcémás területeket is bekenjem. Már 2 nap után – napi egyszeri használat mellett – érezhetően csökkent a kipirosodás, és a száraz, ekcémás foltok kiterjedése. A Regulat ezen a területen is helytállt, ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémával küzd, és nem talál hatékony megoldást.” (Éva)