2,5 óra alatt újjászülettem!
 

Egy nagy költözéses-felújításos projekt kellős közepén, telítődve a pakolással, szervezéssel, úgy döntöttem, hogy szükségem van pár óra pihenésre, feltöltődésre. Ehhez a VitaHelp Egészségközpontot választottam, illetve egy gerinckezelés+masszázs+human regenerator kombót. 

Nem először voltam a VitaHelpben, 8 éve járok én és az egész családom is hozzájuk, bármi felüti a fejét, legyen az egy szimpla megfázás, allergia vagy szűrővizsgálat, biztos, hogy náluk kötünk ki először. 
Ma sem kellett csalódnom, Zsuzsa vett kezelésbe, akiről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. A hátam, nyakam romokban volt a sok pakolás, dobozolás miatt, és ugyan ráment kb. másfél órája, hogy az izmokat, csigolyákat helyre tegye, de végül is sikerrel végződött a dolog. Eszméletlen jólesett az erős és szakszerű masszázs és a gépes gerinckezelés, konkrétan úgy érzem, hogy mázsás súly ment le rólam, Zsuzsának elképesztően jó keze van! A program megkoronázása a human regenerator volt, amiről már rengeteget hallottam, de még soha nem sikerült kipróbálnom. A fél órás kezelés alatt, egy kényelmes ágyon kellett feküdnöm, közben a gép sejtszinten regenerálta a szervezetemet. Fantasztikusan jó 2,5 órát töltöttem a VitaHelpben, és ráébredtem, hogy kéthetente legalább egy gerinckezelést egy jó kis masszázzsal egybekötve igenis megérdemlek!