Ha valami kellemes és hasznos egyszerre, akkor az ez a csomag.

A masszázs:
Lazítja az izmokat, csökkenti a hát- és gerincfájdalmat. Az anyagcsere fokozódásával a test salakanyagai gyorsabban távoznak, helyi vérbőséget okozva, fokozódik a vérkeringés, javítja az emésztést, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stresszt.

A gerinckezelés:
A gerinccsigolyák és a belső szerveink között igen szoros a kapcsolat. A test beidegzése zonális, azaz az egy csigolyatestből kilépő gerincvelői idegek testünk adott részét hálózzák be idegekkel. Ezért a csigolyák elcsúszása vagy a gerincből kilépő ideg nyomás alá kerülése a belső szervek működésének zavarához vezethet.

Az általunk használt módszer egy hazánkból elszármazott mérnök találmánya, aki a repülőgépgyártásban régóta használt technikát ültette át az orvoslásba.

Az egy csigolyatestből kilépő gerincvelői idegek testünk adott részét hálózzák be idegekkel, ezért a csigolyák elcsúszása vagy a gerincből kilépő ideg nyomás alá kerülése a belső szervek működésének zavarához vezethet. A műszer a gerinc részeit (nyaki, háti, ágyéki és keresztcsonti) külön elemzi. Ezután a terapeuta kiválasztja a korrigálandó csigolyaszelvényeket és lehetőség szerint rögtön kezeli is ezeket személyre szabott korrekciós technikával vagy egy alternatív kezelési módszerrel, például masszázzsal. Ezután a gerinc kiválasztott területeit újból fel lehet mérni, hogy a korrekció/kezelés előtti körülményeket össze lehessen hasonlítani a korrekció/kezelés utániakkal.

Két kombináció választható:

Masszázs+gerinckezelés (40 perc + 20 perc)
18.000 Ft

Masszázs+gerinckezelés (60 perc + 20 perc)
23.000 Ft