SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Személyes konzultáció

A hagyományos egészségügyi intézményekben talán a két legfontosabb tényező hiányzik a gyógyuláshoz: az idő és a figyelem. Sokan érezhetik úgy, hogy mire átrágják magukat az egészségügy útvesztőin, nem kapnak kellő odafigyelést, törődést, nincs aki igazán a probléma felé fordulna, és megpróbálná megoldani azt.

Nálunk jó kezekben lesz!

A VitaHelp Egészségközpontban barátságos, családias légkörben várjuk, Buda egyik legszebb részén. Biztosíthatjuk, hogy munkatársainknak lesz idejük és türelmük végighallgatni Önt, és a legjobb tudásuk szerint utánajárni a problémának. Ha valamit nem tudunk helyben megoldani, segítünk abban, hogy megtaláljuk a megoldást az Ön számára!

Önt is várjuk egészségközpontunkba személyes konzultációra!

Ha biztos abban…

hogy milyen betegséggel, elváltozással van dolga, akkor azért, hogy minél előbb elkezdhessük a teljes gyógyulás felé vezető, személyre szabott terápiát.

Ha nem tudja…

hogy tünetei mire utalhatnak, akkor pedig azért, hogy szakmai vezetőnk segítségével a lehető legrövidebb idő alatt felmérjük, milyen problémával állunk szemben, s ezután állítsuk össze az ön számára kialakított terápiás csomagot.

Nálunk minden feltétel adott: modern diagnosztikai módszerek és eszközök, felkészült szakértők, 20 év tapasztalat, így jut idő a legfontosabbra: Önre!