Testsúly optimalizálás

Egy nem fogyókúrának indult sikertörténet

“Kasza Tamás vagyok Lezárási Specialista, és annak ellenére, hogy 18 évig mindenki szekált, hogy csak egyre hízok, és ha ilyen okos vagyok, miért nem tudok lefogyni én három dolgot tudtam:

1. Semmilyen módszer nem működött rajtam.
2. Utoljára 8-adikban néztem ki jól, amikor is két hétig napi 4 órát edzettem. Hát erre kérem nincs időm.
3. Alapvetően jól voltam, annak ellenére, hogy a cipőfűzőt már nem tudtam lehajolva megkötni.
Senki, soha nem segített igazán.

A VitaHelpbe se ezért mentem, hanem mert begyulladt a fülem. Zsóka egyből segített pedig már lejárt a munkaidő, majd rábeszélt egy teljes kivizsgálásra is.

A 3,5 órás kb. 6 géppel történő kivizsgálás eredményeképpen Zsóka előrevetítette a következő 6 évemet, ami nagyon hasonlított arra, ahogy apukám elment.

Végre megértettem az alapvető összefüggéseket, és sikerült elindulnom az egészségesebb élet útján. 4 hónap alatt fogytam 20 kilót, aztán még 5-öt, és ezt majdnem két év után is tartom.

Az egész családot elvittem, és a fiam is fogyott 7 kilót, a feleségemnek is megoldottuk egy problémáját, ami még nem okozott gondot, de hamarosan okozhatott volna.
Szóval nagyon hálás vagyok, mert rájöttem, hogy nem csak genetikailag van ez velem, hanem lehet tenni valamit. Köszönöm!

Kasza Tamás, Lezárási Specialista”

Mint minden elhízásnál, Tamás esetében is az olyan súlyos problémákat kellett kezelni, mint a nem megfelelő étrendből eredő betegségek: a magas vérnyomás, a bélflóra zavara, a cukorbontási problémák, a különböző szervi gyulladások. Szűrővizsgálata során nála is ezek a problémák lettek megállapítva és lépésről lépésre kezelve. Ez eredményezte a fogyását is.
Vitatec terápiával a szervezete gyulladásos problémái és a szervi szabályozása lett helyreállítva. Gerinckezeléssel, a hát- és derékfájdalmai lettek enyhítve, valamint az idegrendszeri funkciók helyreállítása volt a cél.
Táplálék-kiegészítőkkel erősítettük a fizikai terápiák hatékonyságát. Bélflóra helyreállítással, antioxidánsok és aminosavak pótlásával, veseműködés és cukorbontás támogatásával, gyulladások csökkentésével.