Rubinstein Dóra

személyi edző

“Vigyázz a testedre! Ez az egyetlen hely, ahol élhetsz.” Jim Rohn

A mozgás gyermekkorom óta fontos része az életemnek. Sokféle sportot kipróbáltam. Balett, röplabda, hosszútávfutás, triatlon, stb., de valami mindig hiányzott. Így aztán tanulni kezdtem, és megkaptam a válaszokat remek oktatóimtól és tudásra éhes önmagamtól.

Diplomámat a Pécsi Tudományegyetem testnevelés szakán szereztem. Ezután az IWI személyi edző képzését végeztem el. Azóta személyi edzőként dolgozom sok-sok vendégem örömére.

A funkcionális edzésben hiszek. A testet és az izmokat a mindennapi élet kihívásaira készíti fel, a test természetes képességeit erősítve. Segítségével kiegyensúlyozott, stabil izomzatra tehetünk szert. Másik fontos eleme, hogy a core izmok fejlesztését helyezi előtérbe. Ez az izomcsoport testünk erőközpontja, mely gerincünk stabilitásáért felel. A funkcionális tréning esztétikailag is átformálja a testet, harmonikusan kidolgozott izomzatot, jobb izom-egyensúlyt eredményez. Fejleszti az állóképességet és a stabilitást. Az edzés hatékonyságát természetesen növeli a helyes táplálkozás és a rendszeresség.

Célom, hogy személyre szabott, változatos és preventív programokkal csökkentsem a modern életmód negatív hatásait. Ha szeretnéd tudatosan alakítani az életedet és készen állsz, hogy kis lépésekkel megvalósítsd álmaidat, akkor várlak változatos, egyénre szabott programjaimmal.

„Az élet csak annyi kitartást követel tőlünk, amennyinek birtokában vagyunk. Egyetlen hőstett létezik – ha nem futamodunk meg!”
Dag Hammarskjöld