Vér nélküli vitaminszint mérés

Személyre szabott hiánypótlási javaslatokkal

vitaminA nyári időszak remek alkalmat kínál arra, hogy a szervezet élelmi anyag, vitamin, ásványi só és nyomelem raktárait természetes forrásból az idény gyümölcsök és zöldségek fokozott fogyasztásával pótoljuk.

Sajnos a nemesített gyümölcsök és zöldségek élelmi anyag tartalma ma már messze nem fedezi a szervezet szükségleteit, ezért elengedhetetlen a külső, lehetőleg természetes forrásból való pótlás.

Tapasztalataink szerint az organikus, növényi kivonatok biztosítják az élelmi anyagok legjobb felszívódását, így válogattuk össze készítményeinket is. Ennek a folyamatnak kiemelt tényezője a megfelelő D vitamin vérszint elérése.

A közhiedelemmel ellentétben még kiadós napozással sem könnyű pótolni a hónapok, évek alatt lecsökkent D vitamin tartalékokat, ezért a megfelelő forrásból, azaz jó minőségű étrend-kiegészítő formájában pótolt magas dózisú D vitamin nélkülözhetetlen.

A vitaminok szedése nem divat kérdése, hanem a tényleges és az ideális vitamin vérszint közötti különbség áthidalásának szükségessége. Ennek biztosítására pontos, vér nélküli méréssel győződünk meg az egyes vitaminok aktuális vérszintjéről, és a tapasztalt hiányok pótlására személyre szabott, teljeskörű és minden fontos vitamint tartalmazó készítmény palettával rendelkezünk.

A vizsgálat nem a megszokott laboratóriumi paraméterekkel jelzi az egyes eltéréseket, hanem a referencia-tartománytól való távolság függvényében. Az ezen értékek feletti számok esetén merül fel hiányállapot lehetősége. Amennyiben sok érték tér el a normálistól, a legmagasabb értékű paramétereket preferenciával kezeljük, hiszen mindig az az út a legcélravezetőbb, ha a problémákat fontossági sorrendben, lépésről lépésre kezeljük. 

 

 Érdeklődés, bejelentkezés, további információk

Név:*
Telefon:*
-
E-mail:*
Szolgáltatás:
Üzenet:*