Galéria

Galéria

Sejtszintű méregtelenítés az egészséges szervezetért és az egészségesen szép arcbőrért!

A tavaszi megújulás jegyében szervezetünknek is szüksége van a megújulásra, kívül-belül egyaránt.

Sokan hiszik, hogy a szervezet megtisztulása egy természetes és spontán folyamat, de ez a feladat igenis ránk hárul.

Fontos a kiválasztó szervek, a bélrendszer és a bőr méregtelenítése is. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani Tavaszi Megújulás Csomagunkkal. 

A csomag tartalma:

 • konzultáció hatóanyag-szakértőnkkel
 • 1 alkalom Biegler, vagy BEMER terápia
 • 1 alkalom Sejtszintű méregtelenítés kozmetikai arckezelés
 • hatóanyag-bemérés

A konzultáció során hatóanyag-szakértőnk segítségével kiválaszthatja az Ön számára legmegfelelőbb készítmény(eke)t, amelyek csak természetes hatóanyagokat tartalmaznak, és hatékony segítséget nyújtanak a szervezet méregtelenítésében. Segítséget kap abban, hogy milyen étrendet kövessen, hogyan és mennyi folyadékot fogyasszon, valamint sok hasznos tippet, amelyek alkalmazásával sikerrel járhat a tavaszi méregtelenítésben.

A hasznos tanácsok mellé alkattól függően megajándékozzuk 1 alkalom Biegler-, vagy BEMER- terápiával, amely támogatja a mikrokeringés működését, ezáltal segít felgyorsítani a szervezet anyagcseréjét, felszívódását.

A rengeteg felgyülemlett méreganyag leglátványosabb tünete a fakó, egészségtelen, pattanásos arcbőr. Amikor a külső környezeti hatások koncentrálódnak a bőrsejtekben, látványos bőröregedés indul meg és zavarja a természetes megújulási folyamatokat. 

Arcbőrünk a felhalmozódott salak- és méreganyagok miatt nem jut elegendő ásványi anyaghoz és vitaminhoz, bőrünk sérülékennyé, fakóvá válik, az apróbb és mélyebb ráncok látványosabbak és a bőr felszíne száraz, esetenként érdes tapintású.

Orvos-kozmetológiailag bizonyított, hogy a bőrszerkezet sejtszintű méregtelenítése, hatékonyan támogatja a bőr biológiai működését és az összes fontos bőrfunkció szinten tartását.

A Wellmaxx® CELL-DETOX® tengeriplankton-kivonatot tartalmazó professzionális termékekkel és az innovációnak számító LIFTMEE® biostimuláló, a bőrsejteket intenzíven megújító LED maszk együttes alkalmazásával ezekkel a kozmetikai elváltozásokkal veszi fel a harcot. 

A kezelés hatására:

 • a bőr kipihent, friss és üde
 • egészséges színű, fiatalabb bőr
 • csökkennek a szem körüli duzzanatok, ráncok
 • egységes, szép bőr
 • fokozódik a hatóanyag-felvétel
 • a kollagén és az elasztikus rostok képződésének hatására a bőr mátrix szerkezete tömörödik
 • csökkennek a felszíni és a mimikai ráncok

A Tavaszi Megújulás Csomagot március 1-jétől május 31-ig 35 000 Ft helyett 20 000 Ft-ért veheti igénybe központunkban!

 Érdeklődés, bejelentkezés, további információk

Név:*
Telefon:*
-
E-mail:*
Szolgáltatás:
Üzenet:*