Galéria

Galéria

Fogfehérítés SanoDent-tel

Kávé, tea, dohány, vörösbor fogyasztása... étkezési és ivási szokásaink, illetve az évek során természetes folyamatok következtében fogaink elszíneződnek, sárgulnak. Ugyanakkor, társadalmunkban a ragyogó mosoly a szépség, az egészség és az ifjúság jele, és rendkívül fontos mind szakmai, mind pedig személyes kapcsolatainkban.

Ki ne álmodott volna egy nap arról, hogy olyan a mosolya, mint egy filmsztárnak?

Az Európában már számos országban használt WhiteBOOM peroxidmentes fogfehérítő rendszernek köszönhetően a fogak akár 4-6 árnyalattal fehérebbé válhatnak, mindezt mellékhatások nélkül! Az eddig ismert fogfehérítőkkel ellentétben nem tartalmaz hidrogén-peroxidot, így sem a nyálkahártyára, sem az ínyre nincs káros hatással, teljesen biztonságos és fájdalommentes!

A peroxidmentes anyag nem von el nedvességet, így nincs érzékenység. Nincs maró hatása és nem kell ínyvédőt sem alkalmazni használatakor. Illata pedig egy kellemes mentolos fogkrémhez hasonlít. A peroxidmentes SanoDent fogfehérítő gél nem tartalmaz káros anyagot, így szinte bármikor megismételhető.

Mindenkinek van egy vele született fogszíne. A fogfehérítő eljárások az évek során lerakódott szennyeződéseket távolítják el a fogakról, ezeket képesek fehéríteni. A fogfehérítés típustól függetlenül látványos eljárás.

A kezelés menete

•A fogak zsírtalanítása tisztító kendővel, majd a fehérítést gyorsító spray-vel

•A fehérítő gél felhelyezése fogsín segítségével

•LED-es megvilágítás

•A fogsín eltávolítása, tisztítás

•Értékelés

A fogfehérítés mindössze 30 percet vesz igénybe.

A fogfehérítési eljárás visszaadja a fogak eredeti színét. A fogfehérítési kezelés során fotokémiai eljárással elszíntelenítik a fogban a színes pigmenteket, de anyagában változatlanul hagyjuk a fogzománcot és a dentint.

A fogfehérítő készítmény kozmetikai alapanyagokból tevődik össze, nem tartalmaz hidrogén-peroxidot: biztonságos, fájdalommentes és hatásos fogfehérítést garantál. A módszer, függetlenül a fogazat eredeti állapotától, teljesen veszélytelen és mellékhatások nélküli. A termék csak a zománc fehérségén változtat, nem pedig a fog szövetén és egyáltalán nem veszélyes az ínyre.

Ez a fajta fogfehérítés kozmetikai kezelés és nem minősül orvosi beavatkozásnak.