Galéria

Galéria

Intermédium szűrővizsgálat 


Hormonális betegségek esetén javasoljuk. Az elsődleges kockázatok feltárása a cél, mint például az elektroid háztartási zavarok, a savbázis egyensúly felborulása vagy gyulladások a szervezetben. A mérések eredményeként kockázatokat vázolunk fel és azt követően személyre szabott terápiát javasolunk.

Fázisok

Biofeedback

A modern orvostudomány nem tudna létezni az olyan diagnosztikai eljárások nélkül, mint az EKG, EEG, EMG, amelyek a szív, az agykéreg és a vázizomzat elektromos aktivitását mérik. A szervezet elektromos tevékenységének mérése azonban újabb korszakához érkezett: ez a biofeedback elven működő diagnosztika és terápia alkalmazása.

Amikor egy szerv vagy szervrendszer megbetegszik, megváltozik az elektromágneses tevékenysége, az egészséges és fiziológiailag normális rezgésszámokon kívül olyan kóros hullámokat kezd kibocsátani, amelyek nem csak az adott szerv, hanem az egész szervezet működését gyengítik. A vizsgálattal mód nyílik a szervezetben kialakult, minimális, még alig észlelhető eltérések kimutatására, amelyek a későbbi, súlyosabb elváltozások előjelei, esetleg kiinduló okai lehetnek. Segítségével feltérképezhetjük a szervezettel kapcsolatban álló környezeti allergének, toxikus anyagok, környezeti ártalmak hatásait, valamint a szervezet aktuális vitamin, ásványi anyag és aminosav ellátottságát.

A biofeedback terápia során alkalmazott készülék segítségével lehetőség nyílik a különböző szervek és szervrendszerek fiziológiai és patológiai hullámainak elkülönítésére és a kóros rezgéstartomány csökkentésére, illetve semlegesítésére, valamint az egészséges hullámok normál szintre való felerősítésére.

Electro Interstitial Scan

A módszer egyedülálló módon ad információt az extracelluláris (EC) és intracelluláris (IC) terek állapotáról és az azokban zajló élettani folyamatokról. Az eszköz lehetővé teszi, hogy egy három perces non-invazív eljárással képet kapjunk a páciens állapotáról, nem csupán az egyes szervekre, hanem az egész szervezetre vonatkozóan.

Információt nyújt például: a szív, a vesék, a tüdő, a máj, a hasnyálmirigy, az emésztés, az agy, vagy akár az idegrendszer funkcionális állapotáról. Áttekintést nyerhetünk a hormonszintekről, az oxidatív stresszről, vagy a vérgáz értékekről és a szervezet sav-bázis egyensúlyáról is.

"Klasszikus" belgyógyászat

Klasszikus személyes és családi anamnézis felvétele után, részletes belgyógyászati vizsgálat és státusz felvétele. Belgyógyász szakorvos által megtörténik az egyes vizsgálatok kielemzése, kiértékelése, illetve az integrált medicina alkalmazásával a terápiás javaslatok összefoglalása. Fontos elem a talált eltérésekre személyre szabott módon összeállított életmód és táplálkozási tanácsadás.