Galéria

Galéria

Testkezelésink

Minden nő álma, hogy bőre ismét olyan ruganyos és feszes legyen,testkezelések amilyen fiatalkorában volt. Helyes táplálkozással, testmozgással ez az álom elérhető – sőt, még a Vitahelp is ajánl hozzá egy kis „pluszt”.

Pollagen Regen Tripolar kezelés

Tripollar radiófrekvenciát használó gép, mely a testformázás és a narancsbőr kezelésére szolgál, melyet mindig a vákuumos nyirokmasszázzsal együtt alkalmazunk.

Parafangó testkezelés

Parafinnal kevert mélytengeri iszap kezelés - alkalmazhatjuk feszesítő vagy cellulitbontó kezelésként is, a vendég problémájától és alkatától függően. 

Dermalife SPA kezelés

A legújabb infrakabin gőzzel, aromával és színterápiával a méregtelenítés, a fogyás és az immunrendszer erősítésének elősegítésére.

ALAKFORMÁLÓ, MÉREGTELENÍTŐ, HIDRATÁLÓ, RELAXÁCIÓS, KOZMETIKAI ÉLMÉNY KAPSZULA. 
A gőzkabin lényege az infra szauna, a gőz, a hagyományos hő, az aromaterápia és a fényterápia kombinációjában rejlik mely kiegészül vibrációs masszázzsal. Ezen technológiák önmagukban is hatékony terápiás eljárásokat jelentenek, azonban egyszerre, egyidejűleg történő kombinációjuk segítségével felejthetetlen élményt és eredményt nyújthatunk. Ezen terápiák mellett alkalmazhatunk iszap pakolásokat, parafinos kezeléseket, vagy akár test tekercselési technikákat.

THALION- a tengeri kozmetikumok szakértője

A franciaországi Bretagne-ban található a THALION kozmetikai laboratóriuma. Az algák szakértőjeként ismert cég több mint száz éve foglalkozik a tengerparti sziklákon élő algák kitermelésével és feldolgozásával.

A THALION-termékek és kezelések arra az évezredes szimbiózisra épülnek, mely az élővilág és a tenger között az élet keletkezésének hajnalától napjainkig változatlanul fennállt. Az algákat betakarításuk után nedves környezetben, az élő sejtek működését megőrizve szállítják a telephelyre, és a begyűjtéstől számított 24 órán belül feldolgozzák. Az eredmény: tiszta, friss algakivonatok a legértékesebb alkotórészekkel.

THALION-örökség: a tenger és az algák

Természetes egyensúly. A tenger bőkezű édenkert, ahol az emlékekre és a történelemre egyaránt rálelhetünk. Mint egy hatalmas élő környezet, a tenger egy terápiás csoda, ahol az algák magukba gyűjtik a gazdag tápláló elemeket és szert tesznek különleges tulajdonságaikra.

Az eljárások teljes irányítása és felügyelete a nyersanyagtól a kész termékig garantálja a minőséget a kezelésekhez és termékekhez.

A THALION elkötelezte magát a tengeri biodiverzitás megőrzése és védelme, valamint a helyreállítása mellett. Arra törekszik, hogy a betakarított algák úgy kerüljenek feldolgozásra, hogy az összhangban legyen a természetes környezeti folyamatokkal. Etikai követelmény: a kinyert fajok válogatása, élőhelyük fenntarthatóságának biztosítása, az algák minősége és nyomon követhetősége a termékekig. A halászott területet UNESCO bioszféra-rezervátummá nyilvánították. Ez tehát privilégium és kötelezettség egyben, tehát garancia a minőségi alapanyagra.

A tengerben rejlő hatóanyagok

A tengervíz és az algák egyedülálló hasonlóságot mutatnak az emberi vérplazmánkkal. A természetes ozmotikus jelenség lehetővé teszi a hatóanyagok bejutását. Köszönhetően az egyedi feldolgozási eljárásnak, az algák megőrzik értékes összetevőiket. A THALION biztosítja bőrünk alapvető szükségleteit, az algák hatóanyagain keresztül pedig a megfelelő kezeléseket és termékeket a kozmetikában és otthonunkban. Az algák szinte minden létfontosságú elemet tartalmaznak, nehéz ezeknél jobb vitamin- és nyomelemforrást találni.

THALION-kezeléseink

Tengeri magnézium minerálterápiás testpakolás hátmasszázzsal vagy teljestest-masszázzsal és ajándék talpmasszázzsal

Stresszoldó, zen hatású, speciális wellness ajánlat, mely aktív sportolóknak is hatásos.

A THALION exkluzív, kizárólag tengeri eredetű, 100%-ban tengeri algás kúra, magas felszívódású magnéziummal. A tengeri magnézium bőrön keresztül felszívódva gyorsabban éri el a nyugtató hatást, segíti a méreganyagok eltávolítását.

Hatása:

  1.  A test fokozatosan feltöltődik magnéziummal, az idegi feszültségek lazulnak
  2. Stresszoldás, relaxálás, ez a tengeri magnéziumkoncentráció visszaadja a test egyensúlyát, harmóniáját.
  3. Az izmok lazításának igazi forrása, mely egy újabb hatás a nyugtató és wellness hatás mellé.
  4. A test relaxált és megszabadul a stressztől, a bőr visszanyeri rugalmasságát, puha tapintását.
  5. Tartósítószer-, illat- és színezőanyagmentes, antiallergén.

A masszázs magnéziumos masszázsolajjal történik.

Tengeri kalcium minerálterápiás testpakolás hátmasszázzsal vagy teljestest-masszázzsal és ajándék talpmasszázzsal

Anti-aging prevenció, bőrápolás és azon túlmutató gondoskodás, speciális szenior kúra.

A THALION exkluzív, tengeri kalciumot tartalmazó testkezelése mikronizált korall-alga és a tengervíz kalciumtartalmú, porított formájú aktív hatóanyagát tartalmazza. A kalcium alapvető fontosságú az emberi szervezet számára, különösen a csontok és a fogak kialakításában és erősítésében, szerepet játszik és szabályozó szerepe van a test ph-értékének egyensúlyban tartásában, az izmokban tárolódva aktiválja az izomműködést.

Hatása:

  1. A testet méregteleníti és kalciummal tölti fel.
  2. Csökken az idegi feszültség.
  3. A bőr visszanyeri rugalmasságát és puhaságát.

A masszázs magnéziumos masszázsolajjal történik.