Galéria

Galéria

Pedikűr-manikűr

Legyen akár nyár, ősz, tél vagy tavasz, a mindennapok során kezünk és lábunk megérdemel egy kis egészséges kényeztetést. 

Pedikűr a VitaHelpben

Természetesen nem csupán a szépsége kedvéért kell kényeztetnie lábait, hanem egészsége teljességéért is!

Talpunk – bármilyen hihetetlen is – létfontosságú része életünknek, stabilitást és életerőt ad, vagy éppen vesz el, ha rosszul, hanyagul bánunk vele. A talpon megtalálható reflexiós zónák szerveink egy-egy leképzési területe, mely ingerlésével, masszírozásával hozzájárulhat szervei megfelelő működéséhez.

Frissüljön fel a VitaHelpben, és pezsgesse fel energiáit! Jöjjön el hozzánk egy talpmasszázsra, vagy éppen pedikűrre. Legyen kézfeje ez egyik legszebb ékessége.

 

A VitaHelp szolgáltatásai az alábbiak: 

Klasszikus pedikűr

Esztétikai pedikűr, hogy jobban érezze magát és megelőzze a láb- és körömproblémákat.

Igény szerint talpmasszázzsal kombinálható.

Paraffinos kézápolás, lábápolás

Évszakváltozás során fokozott figyelmet kell fordítanunk kezeink ápolására, hiszen a legtöbb külső ingerhatás (pl. hőingadozás) kiszárítja bőrünket. Ehhez nyújt segítséget a rendszeres paraffinos kézápolás, amely nemcsak vitaminokkal, collagénnel tölti fel kezünk bőrét, hanem hatására a bőr megtelik fiatalsággal, kisimul, puhává és bársonyossá varázsolja azt. A kezelés eredménye hosszan tartó komfortérzetet biztosít. 

A paraffinos kézápolás során a fertőtlenítés és radírozás után egy magas hatóanyagú kollegénes krémpakolást alkalmazunk, majd ezután meleg paraffin fürdőbe mártjuk a kézfejet.

Ezt követően nylon tasakba bújtatjuk a kezünket és az egész tetejére frottír kesztyűt húzunk. A 20 perces hatóidő elteltével eltávolítjuk a már kihűlt paraffint (egyben lehúzható) és végezetül egy hidratáló krémezést alkalmazunk. A befejező krémezés hatására a meleg paraffin alatt kitágult pórusok összehúzódnak, ezzel a kollagén pakolás hatóanyagai mélyen a bőr szöveteibe záródnak.

Jelentősen és látványosan javítja a bőr állapotát. Hatóanyagai segítségével ápolja a bőrt, a körömágyat, erősíti a körmöket.

Kézápolás

Kézápolás, más néven manikűr alatt a kéz bőrének és a körmöknek a kényeztetését, ápolását, széppé varázsolását értjük. Bőrpuhító áztatást követően rendbe tesszük a körömágyakat, a felesleges bőrt eltávolítjuk, a körmöket formára reszeljük igény szerint, esetleg lerövidítjük. Ezután következik a kéz bőrének ápolása.

Japán manikűr

A japán arisztokrácia korábban titkos eljárása.

Visszaadja a körmök természet-adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést. Hatására természetes körmeink briliáns komfortérzetet nyújtanak mindennapi életünkhöz. A méhviasztól erősödik a köröm, a kezeléstől élénkül a köröm színe (kezelésenként egyre jobban), a fény pedig rendkívül tartós (nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe beépül). A hatóanyagok mindenféle vegyi anyagtól mentesek.

Gyógypedikűr

A gyógypedikűr - az esztétikai pedikűrrel - szemben a lábápolásnak egészségügyi része, amelynek során egy benőtt körmöt, tyúkszemet távolítunk el illetve egyéb problémákat oldunk meg, hogy megszűnjenek a Vendég fájdalmai. 

A lábápolás egyik legfontosabb része a láb gyógypedikűrös ápolása, amely során fellégezhetnek a problémás lábak.