VitaHelp Katicák program


BenedekOptimális esetben szervezetünk akkor a legegészségesebb, amikor megszületünk. Közösségbe kerülve számos vírusnak és baktériumnak vagyunk kitéve. Felvesszük a körülöttünk élők és a társadalom rossz táplálkozási, életviteli és egyéb káros szokásait, ezzel mind növelve az esélyt természetes védekező mechanizmusunk gyengítésére és a betegségek kockázatára. Éppen ezért tartjuk kiemelten fontosnak a prevenciót már gyermek korban.

A gyerekek nagyon fogékonyak, ha nem tanulnak meg rossz szokásokat, sokkal könnyebb megtanítani a helyes utat, mint évek, évtizedek múltán leszoktatni valakit a rossz beidegződésekről.

Mi az integratív orvoslás?

Holisztikus, egész emberre vonatkozó, a test és a lélek tervszerű méregtelenítését és általa a szervezet természetes harmóniájának helyreállítását, valamint öngyógyító képességeinek újraélesztését segítő szemléletmód.
Segítségével pontosan feltárhatóak azok a tényezők, amelyek betegségeink kialakulásában és mindennapi életünkben komoly szerepet játszanak. Meghatározhatjuk, hogy milyen módosítások alkalmasak leginkább a páciens problémáira és hogy ezeket a módosításokat mikor és hol vezessük be.
Feltérképezhetőek segítségével szervezetünk diszharmonikus állapotai, energia háztartásunk hiányosságai, legyengült funkcióink ,vagy akár korábbi sérüléseink maradandó károsodásai is.
A pontosan tervezhető, személyre szabott megoldások kialakításával tartósan jó egészséget és általánosan jó közérzetet érhetünk el.

A Vitahelp Egészségközpontban felelősséggel, és odafigyeléssel vállaljuk annak az útnak a kialakítását, melynek során a szülők egészséges gyermekükből, egészséges felnőtteket nevelhetnek.
Programunk lényege és célja az egészséges életmód kialakítása, az immunrendszer erősítése, támogatása és egészségtudatos fiatalok, felnőttek “nevelése”.

Miből áll a Katicák felkészítése?

Három különböző programcsomagot hoztunk létre, melyek igény szerint személyre szabhatók egy előzetes konzultáción megbeszéltek, vagy a program kezdetekor lezajlott Komplex Szűrővizsgálat alapján.

A “VitaHelp Katicák” program a következő elemekből áll:

A program része továbbá a Katicák oktatása, képzése, hogy “útravalót” kapjanak a jövőre nézve. Együtt megtanuljuk az egészség legfontosabb tényezőit, a helyes táplálkozást, a mozgás hasznosságát és azt, hogy mindezek miért fontosak. Tesszük ezt úgy, hogy közben játék legyen, móka és kacagás.

A szülőknek lehetőséget biztosítunk mind a program alatt, mind utána konzultációra szakmai csapatunkkal, ezáltal mi is nyomon követhetjük Katicáink sikereit, egészségét.

“Garancia!” melyet vállalunk

Ha az újdonsült Katica mégis lebetegedne a program időtartama alatt, akkor vállaljuk, hogy az ifjú Katica a program ideje alatt korlátlan számú terápián vehet részt, hogy mielőbb felgyógyuljon!

Jelen "garancia" kezelések kizárólag acut megbetegedésre vonatkozik (pl: nátha, influenza, egyéb vírusos megbetegedés), tehát a program ideje alatt diagnosztizált krónikus betegségekre nem!

 

 Érdeklődés, bejelentkezés, további információk

Név:*
Telefon:*
-
E-mail:*
Szolgáltatás:
Üzenet:*