Feszülő izmok

Sport csomag azoknak, akiknek fontos a mozgás és nem akarnak sérülés miatt leállni… 

Tények

  • Az aktív életet élőkön jóval nagyobb és összetettebb a terhelés, mint régebben.
  • Napjainkban a sportsérülések száma folyamatosan és jelentősen nő.
  • Egyre többen sportolnak, így a veszélyeztetettek száma is egyre nő (az aktív életet élők életkora is egyre inkább kitolódik).
  • Bár a sport és a mozgás pozitív hatásai még mindig erősebbek és fontosabbak, igencsak nagy költséggel jár a sportsérülések kezelése.
  • Pedig ezek egy jelentős része – például a balesetekből és a túlterhelésből fakad – megelőzhető lenne.

Az egészséges életmód elengedhetetlen része a sport, ha sportolunk, akkor azonban óhatatlanul is szerezhetünk sérüléseket. Speciális programcsomagunk azoknak szól - nemtől és kortól függetlenül -, akik felhőtlenül aktív életet kívánnak élni, így a sportsérüléseket, izomhúzódásokat, teniszkönyököt örökre el szeretnék felejteni.

 

Programcsomagunk egy teljes körű, mindenre kiterjedő komplex testanalízissel kezdődik, melynek pontos és személyre szabott eredményei határozzák meg az adott program tervezett intenzitását, felépítését. A diagnosztika ezen kívül olyan rejtett problémákra is rámutathat, melyek nem, vagy csak túl későn kerültek volna felismerésre. A kezelések a kvantummedicina legújabb felfedezéseit alkalmazó, gyengéden ható berendezésekkel történnek, melyek mellékhatásoktól és fájdalmaktól mentesen érik el a kívánt eredményt.

A tökéletes hatáshoz természetesen olyan készítményekre is szükség van, amelyek szervezetünk hatóanyaghiányait pótolni tudják a lehető legtermészetesebb módon. Szakembereink a teljes körű állapotfelmérés eredményeit és a választott sportot szem előtt tartva folyamatos tanácsadással, a program közös megtervezésével és állandó visszamérésekkel állnak rendelkezésére. 

 

teljesítményfokozás

 

Egészségközpontunkban laboratóriumi vizsgálatokkal bizonyítottan, doppingmentesen, természetes hatóanyag tartalmú táplálék-kiegészítőkkel, non-invazív mérési és kezelési eljárásokkal tudjuk támogatni azokat a vendégeket, akiknek fokozott tápanyag bevitelre van szüksége teljesítményének fokozása érdekében.

Fájdalommentesen, akár 20-30 %-os teljesítményjavulás érhető el, az Önben lezajló változásokat könnyen nyomon tudjuk követni. Teljes körű, egyénre szabott életmód tanácsadással leszünk azok segítségére, akik nyitottak a változtatásra. 

Prevenció

 

Testmozgással hatékonyan csökkenthetjük testsúlyunkat, koleszterinszintünket és a vérünkben lévő zsír mennyiségét. Minden korcsoportnak szükséges és elengedhetetlen az egészséges táplálkozás, a rendszeres testmozgás és a helyes életvitel szem előtt tartása. A jobb teljesítőképesség érdekében fontos odafigyelni a szervezet általános állapotára, mert a sérülések elkerülése könnyebb, olcsóbb és kevésbé fájdalmas, mint a kezelésük.

Rehabilitáció

 

Ha már megtörtént a baj… hogy gyors és fájdalommentes legyen a regenerálódása és visszatérése segítségére tudunk lenni a sérülések kezelésében, a rehabilitáció gyorsításában. Terápiáink hatékony segítséget nyújtanak a fájdalomcsillapításban (krónikus és akut egyaránt), az izomláz csökkentésében, a stressz oldásban és a sérülések javulásában. A megfelelően kiválasztott terápia pozitívan befolyásolja az emberek lelki és fizikai állapotát. 

  

Feszülő izmok programcsomagunk fázisai

feszülő izom1. lépés - A kötőszövet helyreállítása:
Leggyakrabban alkalmazott készítményeink: 
Müller Wolfhart sportcsomag Regulattal

2. lépés - A szív-és érrendszer erősítése:

Leggyakrabban alkalmazott készítményeink: 
Q10-, L-carnitine- és NADH

3. lépés - Az ízületek helyreállítása, regenerációja:
Leggyakrabban alkalmazott készítményeink:
Joint Complex és Kolagenum

4. lépés - A sérülések, izomhúzódások elkerülése:

Leggyakrabban alkalmazott készítményeink:
Profelan gél, -spray és kineziológiás szalag

 

Készítményekkel kapcsolatban, további információért kérjük vegye fel a kapcsolatot a recepcióval!

 

Minden lépéshez a fizikai terápiákat a Szűrővizsgálat eredményének figyelembevételével megtervezett egyénre szabott fizikai terápiás protokollokat állítunk össze, az alábbi elemekből:

Gerinc kezelés Galileo
Lézer terápia Papimi
BEMER terápia Masszázsok (svéd-, sport-, gyógy-, nyirok-)
 Vitális tér terápia          Kimozgatás
Biegler kezelés  Speciális talpbetét

Terápiáinkról a honlapon további információkat talál!

A sportembereknek - csakúgy, mint minden aktív embernek- szüksége van jó kötőszövetekre, hogy a lehető legjobb teljesítményt érjék el. A kötőszövet az a szerv, amely egyben tartja a teljes emberi szervezetet. A kötelék és a tartály szerepét játssza, nyújtó és nyomó erőt ad. Ez végzi az oxigén-, a tápanyag- és a létfontosságú anyagok szállítását, továbbá elszállítja a metabolitokat és a felhasznált anyagokat. Egy felnőtt ember kötőszövete átlagosan kb. 12 kg-os. A kötőszövet körülveszi például az ízületek végeit, az ínszalagokat, az inakat, a porckorongokat, a hajat, a körmöt és bőrt.

A természetes öregedés során a kötőszövetek gyengülnek, így a megfelelő tápanyagellátás és a megfelelő salakanyag elvezetése nem garantált. Ez akár táplálkozási zavarhoz továbbá csökkent folyadék- és tápanyagellátáshoz vezethet a kötőszövetekben. Ennek következtében a kötőszövet meglazulhat és megereszkedhet. Ennek eredményeképpen az ízületek, az inak és a porckorongok nem képesek ellátni a rezgéscsillapító funkciójukat és mozgásszervi probléma léphet fel. Tehát a megfelelő ellátás elengedhetetlen minden korban, különösen sportolóknak és aktív embereknek.

Feszülő izmok programcsomagunk többek között a nélkülözhetetlen aminosavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket is pótolja, így segít véglegesen regenerálni a kötőszöveteket, és folyamatosan hozzájárul az egészséges kötőszövetek fenntartásához.

Mozogjon Ön is biztonságosan a mi szakértő támogatásunkkal!

 Érdeklődés, bejelentkezés, további információk

Név:*
Telefon:*
-
E-mail:*
Szolgáltatás:
Üzenet:*