7+1 fegyver a rohanó civilizáció ártalmai ellen!

A VitaHelp Egészségközpont – a páciens állapotának megfelelően, egyénre szabva – 7+1 kiemelt fontosságú területre alakított ki egészségtámogató programcsomagot, amelyek a rohanó, modern világ okozta, leggyakrabban előforduló problémákra, tünetekre fókuszálnak.

Feszülő izmok

Sport csomag azoknak, akiknek fontos a mozgás, emellett hangsúlyt fektetnek a sérülések elkerülésére és a természetes hatóanyagokkal történő teljesítményfokozásra, és sérülés miatt nem szeretnének leállni.

 Feszülő izom program

Gömbölyödő pocak

Bébi csomag azoknak, akiknek gyermekük érkezése még várat magára és szervezetüknek szüksége van szelíd beavatkozásra. Sejt szintű kivizsgálás nyomán, természetes hatóanyagokkal és gyógymódokkal a holisztikus szemlélet jegyében.

 Egyenes gerinc program

Egyenes gerinc

Gerinc csomag azoknak, akik nagy terheket visznek a vállukon és nem akarnak görnyedten élni a hátfájástól. Gerinc- állapotfelméréssel és kezeléssel megfelelően karbantartható szervezetünk tartóoszlopának egészsége.

Tiszta tüdő

Dohányzásról leszoktató programcsomag azoknak, akik szeretnének függőségüktől megszabadulva szabadon lélegezni, azonban csak az elhatározás nem hoz megfelelő eredményt.

 Tiszta tüdő
 Ragyogó bőr

Ragyogó bőr

Kozmetikai programcsomag azoknak, akik könnyedén szeretnének éveket letagadni. Parabénektől és mesterséges hatóanyagoktól mentesen. Külső és belső megújulás egyben.

VitaHelp Katicák

Egy program a feltörekvő generációnak, hogy utat mutassunk az egészséges életmód kialakításában már korai gyermekkorban. Immunerősítéssel, játékos tanulással, természetes hatóanyagokkal.

 VitaHelp katicák
 

VitaHelp Múzsák

Életmódprogram azoknak, akik tudatos táplálkozással és egészséges életmódra való átállással szeretnék elérni az ideális és optimális testsúlyukat.

Onkorehabilitáció

Intézményünkben, szakembereink hozzáértő munkájának közreműködésével kialakítottunk egy komplex és személyre szabott rehabilitációs programot, mellyel a maradandó egészségkárosodásokat és az ezzel járó lelki problémákat előzhetjük meg vagy a már kialakult rendellenessége(ke)t kezelhetjük.

 

 

 Onkorehabilitáció