Galéria

Galéria

Bemutatkozás

 A VitaHelp Integratív Egészségközpontot 1997-ben alapították. A jelenlegi helyén 2007 óta működő magyar vállalkozás exkluzív, nyugodt, frekventált, budai környezetben nyújt integratív, orvostechnikai eszközök segítségével végzett egészségmegőrző szolgáltatást.

Az integrálás eredménye az a hatékony terápia, amit a VitaHelp nyújtani tud mind a prevenció, mind a különböző tünetek, problémák kezelése és okuk megszüntetése esetén.

 

600 nm-es központunkban orvosok és alternatív terapeuták együtt és egymást kiegészítve dolgoznak pácienseink egészségéért.

Az integratív szaktudás mellett olyan XXI. századi diagnosztikai és terápiás eszközparkkal rendelkezünk, amelyek fájdalommentesek, gyorsak, azonnali megbízható eredményeket adnak és non-invazívak (mintavétel nélküli).

Kiemelten fontosnak tartjuk a prevenciós tevékenységeket. Egészségünkben meghatározó szerepe van a test-lélek-szellem épségének. Holisztikus szemléletű, alternatív és konvencionális szűrővizsgálataink célja a meglévő betegségek feltárásán túl, elsősorban a rizikófaktorok szűrése, az előrevetíthető betegségek kialakulásának megelőzése. Terápiás lehetőségeink pedig segítségére szolgálnak egészségfejlődésében és szépségének visszanyerésében, felfrissítésében, fenntartásában."