Galéria

Galéria

Egyensúly és harmónia testben, lélekben - természetesen.

Éppen ezért belgyógyász szakorvosok, tradicionális kínai akupunktúrás orvos, természetgyógyászok, kineziológusok, kozmetikusok és igény szerint onkológus, nőgyógyász illetve reumatológus, valamint a szükséges szakorvosok bevonásával, a szakemberek komplex összefogásával, pácienseink segítséget kapnak egészségüknek, szépségüknek helyreállításában.

Mindez az integratív medicina holisztikus - egész emberre vonatkozó - elvei alapján történik, aminek köszönhetően megvalósítható a test és a lélek tervszerű méregtelenítése és általa a szervezet természetes harmóniájának helyreállítása, valamint öngyógyító képességeinek újraindítása.

kozmetikaA szervezet diszharmóniájának feltárása több, egymással összefüggő vizsgálat segítségével, többek közt szúrás nélküli véranalízissel, pulzusdiagnosztikával, hőtérképes EKG-val, biofeedback vizsgálattal történik.

A diagnózis a többféle vizsgálat eredményeinek összevetésével születik meg, melyre szakemberek állítják össze a terápiás javaslatot, illetve életmód-tanácsadást, hogy az egészség ne csak átmeneti, hanem tartós állapottá váljon.

A terápiás módszerek köre egyre bővül: a VitaHelp Egészségközpontban az alkalmazható szolgáltatások az emberi test energetikáján, a szervezet elektromágneses rezgésein alapuló non-invazív és biofeedback technológiák mellett a különböző mágnesterápiák, gépi- és manuál masszázsok és kineziológia is helyet kapott. A kezelési programcsomagok mellett természetesen lehetőség van egyéni terápiák kialakítására, vagy csupán arra, hogy megvásárolja a központban kapható gyógyteák és a számos étrend-kiegészítő valamelyikét.

Egy biztos, a VitaHelpben mindig barátságos környezet várja, ahol el tud fogyasztani egy pohár frissítőt, és ahol kellemes, nyugodt, mosolygós fogadtatásban részesül.

Szűrővizsgálat csomagjaink

Vizsgálataink

Terápiáink

Programjaink

Szépségápolási szolgáltatásaink