Vér nélküli vitaminszintmérés

személyre szabott hiánypótlási javaslatokkal

A nyári időszak remek alkalmat kínál arra, hogy a szervezet élelmianyag-, vitamin-, ásványisó- és nyomelemraktárait természetes forrásból az idénygyümölcsök és -zöldségek fokozott fogyasztásával pótoljuk.
Sajnos a nemesített gyümölcsök és zöldségek élelmianyag-tartalma ma már messze nem fedezi a szervezet szükségleteit, ezért elengedhetetlen a külső, lehetőleg természetes forrásból való pótlás.
Tapasztalataink szerint az organikus növényi kivonatok biztosítják az élelmi anyagok legjobb felszívódását, így válogattuk össze készítményeinket is. A közhiedelemmel ellentétben még kiadós napozással sem könnyű pótolni a hónapok, évek alatt csökkent D-vitamin-tartalékokat, ezért a megfelelő forrásból, azaz a jó minőségű étrend-kiegészítő formájában pótolt magas dózisú D-vitamin nélkülözhetetlen.

A vitaminok szedése nem divat kérdése, hanem a tényleges és az ideális vitamin-vérszint közötti különbség áthidalásának szükségessége. Ehhez pontos, vér nélküli, biofeedback-méréssel győződünk meg az egyes vitaminok aktuális vérszintjéről, és a tapasztalt hiányok pótlására személyre szabott, teljeskörű és minden fontos vitamint tartalmazó készítménypalettával rendelkezünk.
A vizsgálat a referenciatartománytól való távolság függvényében jelzi az egyes eltéréseket. Az ezen értékek feletti számok esetén merül fel hiányállapot lehetősége. Amennyiben sok érték tér el a normálistól, a legmagasabb értékű paramétereket preferenciával kezeljük.