Vitahelp Katicák

Optimális esetben szervezetünk akkor a legegészségesebb, amikor megszületünk. Közösségbe kerülve számos vírusnak és baktériumnak vagyunk kitéve. Felvesszük a körülöttünk élők és a társadalom rossz táplálkozási, életviteli és egyéb káros szokásait, ezzel mind növelve az esélyt természetes védekező mechanizmusunk gyengítésére és a betegségek kockázatára. Éppen ezért tartjuk kiemelten fontosnak a prevenciót már gyermekkorban.
A gyerekek nagyon fogékonyak, ha nem tanulnak meg rossz szokásokat, sokkal könnyebb megtanítani a helyes utat, mint évek, évtizedek múltán leszoktatni valakit a rossz beidegződésekről.
A Vitahelp Egészségközpontban felelősséggel, és odafigyeléssel vállaljuk annak az útnak a kialakítását, melynek során a szülők egészséges gyermekükből, egészséges felnőtteket nevelhetnek.
Programunk lényege és célja az egészséges életmód kialakítása, az immunrendszer erősítése, támogatása és egészségtudatos fiatalok, felnőttek “nevelése”.

Miből áll a Katicák felkészítése?

Három különböző programcsomagot hoztunk létre, melyek igény szerint személyre szabhatók egy előzetes konzultáción megbeszéltek, vagy a program kezdetekor lezajlott Komplex Szűrővizsgálat alapján.
A “VitaHelp Katicák” program a következő elemekből áll:

  • komplex állapotfelmérés
  • kontrollvizsgálatok a program közben
  • a program közben biofeedback- és Bemer-terápiák, Vitatec- és PAPImi-kezelések, vitaminok

A program része továbbá a Katicák oktatása, képzése, hogy “útravalót” kapjanak a jövőre nézve. Együtt megtanuljuk az egészség legfontosabb tényezőit, a helyes táplálkozást, a mozgás hasznosságát és azt, hogy mindezek miért fontosak. Tesszük ezt úgy, hogy közben játék legyen, móka és kacagás.
A szülőknek lehetőséget biztosítunk mind a program alatt, mind utána konzultációra szakmai csapatunkkal, ezáltal mi is nyomon követhetjük Katicáink sikereit, egészségét.

Garancia

Ha az újdonsült Katica mégis lebetegedne a program időtartama alatt, akkor vállaljuk, hogy az ifjú Katica a program ideje alatt korlátlan számú terápián vehet részt, hogy mielőbb felgyógyuljon!

(Az ajánlat kizárólag akut megbetegedésre vonatkozik, pl.: nátha, influenza, egyéb vírusos megbetegedés), tehát a program ideje alatt diagnosztizált krónikus betegségekre nem!)