Testkezelés

Minden nő álma, hogy bőre ismét olyan ruganyos és feszes legyen, amilyen fiatalkorában volt. Helyes táplálkozással, testmozgással ez az álom elérhető – de mi ajánlunk hozzá egy kis “pluszt”…

Tripolar rádiófrekvenciát használó gép, mely a testformázás és a narancsbőr kezelésére szolgál, melyet mindig a vákuumos nyirokmasszázzsal együtt alkalmazunk.
A franciaországi Bretagne-ban található a THALION kozmetikai laboratóriuma. Az algák szakértőjeként ismert cég több mint száz éve foglalkozik a tengerparti sziklákon élő algák kitermelésével és feldolgozásával.
A tengerben rejlő hatóanyagok
A tengervíz és az algák egyedülálló hasonlóságot mutatnak az emberi vérplazmánkkal. A természetes ozmotikus jelenség lehetővé teszi a hatóanyagok bejutását. Köszönhetően az egyedi feldolgozási eljárásnak, az algák megőrzik értékes összetevőiket. A THALION biztosítja bőrünk alapvető szükségleteit, az algák hatóanyagain keresztül pedig a megfelelő kezeléseket és termékeket a kozmetikában és otthonunkban. Az algák szinte minden létfontosságú elemet tartalmaznak, nehéz ezeknél jobb vitamin- és nyomelemforrást találni.
Stresszoldó, zen hatású, speciális wellness ajánlat, mely akár aktív sportolóknak is hatásos.
A THALION exkluzív, kizárólag tengeri eredetű, 100%-ban tengeri algás kúra, magas felszívódású magnéziummal. A tengeri magnézium bőrön keresztül felszívódva gyorsabban éri el a nyugtató hatást, segíti a méreganyagok eltávolítását.
Hatása:

  1. A test fokozatosan feltöltődik magnéziummal, az idegi feszültségek lazulnak
  2. Stresszoldás, relaxálás, ez a tengeri magnéziumkoncentráció visszaadja a test egyensúlyát, harmóniáját.
  3. Az izmok lazításának igazi forrása, mely egy újabb hatás a nyugtató és wellness hatás mellé.
  4. A test relaxált és megszabadul a stressztől, a bőr visszanyeri rugalmasságát, puha tapintását.
  5. Tartósítószer-, illat- és színezőanyagmentes, antiallergén.

A masszázs magnéziumos masszázsolajjal történik.

Anti-aging prevenció, bőrápolás és azon túlmutató gondoskodás, speciális szenior kúra.
A THALION exkluzív, tengeri kalciumot tartalmazó testkezelése mikronizált korall-alga és a tengervíz kalciumtartalmú, porított formájú aktív hatóanyagát tartalmazza. A kalcium alapvető fontosságú az emberi szervezet számára, különösen a csontok és a fogak kialakításában és erősítésében, szerepet játszik és szabályozó szerepe van a test ph-értékének egyensúlyban tartásában, az izmokban tárolódva aktiválja az izomműködést.
Hatása:

  1. A testet méregteleníti és kalciummal tölti fel.
  2. Csökken az idegi feszültség.
  3. A bőr visszanyeri rugalmasságát és puhaságát.