Ragyogó bőr

A VitaHelp Egészségközpont azt vallja: a szépség belülről fakad vagyis csakis az egészséges szervezet képes megteremteni azt a harmóniát, mely az embert kívülről is széppé varázsolja. Kozmetikai programcsomagunk azoknak szól, akik könnyedén szeretnének éveket letagadni.

A bőr gyógyulásához és regenerálódásához járulnak hozzá azok a kozmetikai termékek, melyeket Jean-Daniel Mondin – egy francia plasztikai sebész úttörőjének fia – fejlesztett ki, gyógyszerészeti gyakorlatát is felhasználva. Ezeket a csúcstechnológiai formulákat már az édesapja is használta a plasztikai sebészetben, és most is használják a szépségipari szakértők és kozmetikusok különböző kezelések során.
A kulcs e cél eléréséhez minden egyes élő bőr sejt és az egész bőr életben tartása.
A Mary Cohr termékek úgy lettek kifejlesztve, hogy már nem tartalmaznak parabent, GMO-t (genetikailag módosított organizmusokat) és kémiai fényvédőt, hogy így biztosítsák a tökéletes természetességet, biztonságot. Ezen tulajdonságai által megfelelnek az erősen igénybe vett bőr ápolására is.

Célunk, hogy a bőr természetes mechanizmusait visszaállítva, annak újrainduljanak saját védelmi reakciói és a környezeti hatások elleni védelmét csak minimális külső segítséggel is képes legyen ellátni.

A Mary Cohr kiválasztott három esszenciális olajat, (zsálya-fiatalító , regeneráló, levendula-stresszoldó, nyugtató, rozmaring- tonizáló , feszesítő) melynek használata lehetővé teszi hogy a rendkívül igénybe vett bőr is visszanyerje életerejét, energiáját, ragyogását.
A Mary Cohr forradalmasította az esszenciális olajok alkalmazását egy speciális hidrogélbe zárva.