Feszülő izmok

Sportcsomag azoknak, akiknek fontos a mozgás és egy sérülés miatt nem akarnak leállni…

Minden aktív embernek szüksége van jó kötőszövetekre, hogy a lehető legjobb teljesítményt érje el. A kötőszövet az a szerv, amely egyben tartja a teljes emberi szervezetet, nyújtó- és nyomóerőt ad, végzi az oxigén, a tápanyag és a létfontosságú anyagok szállítását, továbbá elszállítja a metabolitokat és a felhasznált anyagokat, körülveszi például az ízületek végeit, az ínszalagokat, az inakat, a porckorongokat, a hajat, a körmöt és bőrt.

Az öregedés során a kötőszövetek gyengülnek, így a megfelelő tápanyagellátás és a megfelelő salakanyag-elvezetés nem garantált. Ez akár táplálkozási zavarhoz, csökkent folyadék- és tápanyagellátáshoz vezethet a kötőszövetekben. Ennek következtében a kötőszövet meglazulhat és megereszkedhet, az ízületek, inak és porckorongok nem képesek többé ellátni a rezgéscsillapító funkciójukat és mozgásszervi probléma léphet fel.
Az általunk forgalmazott, angol és német organikus készítményeink segítségével többek között a nélkülözhetetlen aminosavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket is tudjuk pótolni, amelyek segítenek regenerálni a kötőszöveteket.

A program elemei (amelyek egyénenként változóak lehetnek):

1. lépés – Komplex szűrővizsgálat

2. lépés – A kötőszövet helyreállítása

3. lépés – A szív-és érrendszer erősítése

4. lépés – Az ízületek helyreállítása, regenerációja

5. lépés – A sérülések, izomhúzódások megelőzése

Programunk komplex testanalízissel kezdődik, melynek pontos és személyre szabott eredményei határozzák meg az adott program tervezett intenzitását, felépítését. A diagnosztika olyan rejtett problémákra is rámutathat, melyek nem, vagy csak túl későn kerültek volna felismerésre. A kezelések fájdalommentesen, mellékhatások nélkül érik el a kívánt eredményt.

Az egyénre szabott fizikai terápiás protokollokat az alábbi elemekből állítjuk össze:

Gerinckezelés                              Galileo
Lézerterápia                                 Papimi
BEMER-terápia                            Masszázsok (sport-, gyógy- és nyirokmasszázs)
Vitális Tér Terápia                        Kimozgatás
Biegler-kezelés

 

A program ára az egyéni igények szerint alakul.