Egyenes gerinc

”Rugalmas gerinc = hosszú élet” (Kínai mondás)

 

Önnek is szól „Egyenes gerinc” programunk, ha Ön is:

 • az egészségre törekszik és szeretné fájdalmak nélkül élni az életét;
 • tudatosan gondolkodik, hisz a prevencióban;
 • céltudatos, nyitott a különböző természetes és tudományos eljárásokra;
 • ismerni és gondozni szeretné testét, illetve érteni a benne zajló folyamatokat.

Sajnos a mindennapi hajszában “mindent elkövetünk” a váz- és izomrendszeri problémák kialakulásáért: a monoton munka, a gyakori hajolgatás, a kényszertartások, a nehéz fizikai munka, a számítógépes munkahelyek terjedése, sőt, a stresszes munkakörnyezet is mind hozzájárul az ízületek sérüléséhez. Ennek ellenére sokan megpróbálnak együtt élni a fájdalommal, ahelyett, hogy minél előbb szakemberhez fordulnának problémájukkal.
Mi mindezt megadjuk Önnek gerincprogramunkon!

Egyenes gerinc programcsomagunk elemei:

 1. Állapotfelmérés
  Ennek pontos és személyre szabott eredményei határozzák meg a gerincprogram intenzitását, felépítését. A diagnosztika ezen kívül olyan rejtett problémákra is rámutathat, melyek nem, vagy csak túl későn kerültek volna felismerésre. A vizsgálatok fájdalommentesek, mellékhatásuk nincs.
  A hosszú távú eredményhez olyan készítményekre is szükség van, amelyek szervezetünk hatóanyaghiányait a lehető legtermészetesebb módon tudják pótolni. Ebben is tudunk segíteni, hiszen Egészségközpontunk a legkiválóbb angol és német gyártmányú organikus termékeket forgalmazza.
 2. A gerinc állapotának felmérése és kezelése a Spineliner gerincgéppel:
  A módszer egy hazánkból elszármazott mérnök találmánya, aki a repülőgépgyártásban régóta használt technikát ültette át az orvoslásba.
  Az egy csigolyatestből kilépő gerincvelői idegek testünk adott részét hálózzák be idegekkel, ezért a csigolyák elcsúszása vagy a gerincből kilépő ideg nyomás alá kerülése a belső szervek működésének zavarához vezethet. A test összes idegpályája a gerincnél csatlakozik abba a csatornába, ami aztán végigfut a csigolyák mentén és az agyban gyűjti az információt. Ez az “információs sztráda” nem képes ellátni a feladatát, ha a gerinc nem megfelelően működik.
  A gerincelváltozások okai lehetnek a belső szervek, a hormonális, a keringési és akár az idegi megbetegedéseknek is, ugyanis minden csigolya egy kapcsolódási pont, ahol az adott szervtől érkező idegpályák becsatlakoznak, éppen ezért az egyes csigolyák rendellenessége segít diagnosztizálni és így eredményesen kezelni a test teljes egészét, a belső szervek problémáit.
  A műszer a gerinc részeit (nyaki, háti, ágyéki és keresztcsonti) külön elemzi. Ezután a terapeuta kiválasztja a korrigálandó csigolyaszelvényeket és lehetőség szerint rögtön kezeli is ezeket személyre szabott korrekciós technikával vagy egy alternatív kezelési módszerrel, például masszázzsal. Ezután a gerinc kiválasztott területeit újból fel lehet mérni, hogy a korrekció/kezelés előtti körülményeket össze lehessen vetni a korrekció/kezelés utániakkal. Jól alkalmazható fejfájás, sérv, ízületi panaszok, az ún. triggerpontok kötöttsége esetén, illetve derékfájdalmak, háti panaszok, idegbecsípődés, végtagzsibbadás, izomláz kezelésére is használható.
  Továbbá, ahogy a terápia megkívánja: speciális gerincmasszázsok, PAPimi-kezelés, lézerkezelés, fényterápia – ezekre igény szerint többféle bérletlehetőséget is tudunk biztosítani.

 

A program ára az egyéni igények szerint alakul.