Karda Bea biológiai életkora 5 évvel kevesebb, mint valódi életkora

Központunkban járt Karda Bea és részt vett komplex szűrővizsgálatunkon. A vizsgálat során több szakember különböző műszerekkel vizsgálta a Művésznő egészségügyi állapotát. A vizsgálatok eredményét összevetve állítottuk fel a  mindent átfogó diagnózist.

“Nagyon jó volt azt látni, hogy Bea egészséges állapotban van és nagyon jók a paraméterei. Az ismert háttere után megnyugtató helyzet, jelenleg semmi arra utaló jel nincs, hogy ne mondhatnánk gyógyultnak a rákbetegségéből. Egy-két dologra azonban oda kell figyelnie. Ilyen például a stressz, a kicsit magas vérnyomás és az alacsony folyadékbevitel. Azt javasoltam neki, hogy több fizikai aktivitást iktasson be az életébe, beszéltünk a táplálkozásról és néhány életmódi tényezőről” – nyilatkozta Dr. Szabó Zoltán, a VitaHelp szakmai vezetője.

Bea nagyon örült a megnyugtató eredménynek, ugyanis tartott attól, hogy a vizsgálat során rossz híreket fog kapni.

“Több erős férfinak is emberére váltak volna azok a dolgok, amiken én átmentem. Nyolc évvel ezelőtt a sok elnyomott bánatom és szenvedésem hatására megjött egy olyan betegség, amiből én most állítólag kigyógyultam. Nem csak hogy nyoma sincs a ráknak, de az esélyem is nulla százalék arra, hogy visszatérjen. Ennek örülök a legjobban, hiszen nagyon féltem, hogy mi fog kiderülni, ha idejövök” – árulta el Karda Bea, aki más jó hírt is kapott tőlünk.

 

Dr. Szabó Zoltán elárulta, hogy az énekesnő leletei az életkorának megfelelőek, sőt annál jobb értékeket mutatnak. Kiderült a biológiai életkora is, ami alapján 5 évvel fiatalabb, mint a valós naptári kora. Ez a fajta mutató annak megítélésében segít, hogy a szervezet a saját optimumát mennyire éri el.

“Ha a biológiai korom 59 éves, akkor én itt meg is állnék, ha lehet. Egyáltalán nem vagyok attól megrettenve, hogy már nem tartozom a húszévesek közé, hiszen olyan sok színes, és olykor fájó dologgal szereztem tapasztalatot, amit már senki sem vehet el tőlem. Megfogadtam a doktor úr tanácsait, többet fogok mozogni ezentúl és változtatok az életmódomon is” – tette hozzá Bea, aki mindenkinek javasolja, hogy évente egyszer vegyen részt egy ehhez hasonló komplex szűrővizsgálaton.