Figlár Tibornak 54 évesen - túl korán - kellett szembenéznie a csípőprotézis gondolatával. Esetében azonban ismét bizonyossá vált, a lehetetlen nem létezik! :)

csípőfájdalom"Másfél éve kezdtem érezni a csípőm tájékán fájdalmat, ami elég rövid időn belül erősödni kezdett. Orvoshoz fordultam, ahol a röntgen kimutatta, hogy csípőporckopásom van a jobb oldalamon. Kilátásba helyezték a csípőprotézis beültetését.

A fájdalom odáig nőtt, hogy már nyugalmi helyzetben is zavart. Egyre nehezebben mentem, már sietni sem tudtam. Lassú sétánál is sántítottam, minden lépés fájt. A lépcsőzés kínszenvedés volt. Mivel többnyire állómunkát végzek, folyamatos fájdalmaim voltak.

Ekkor fordultam a VitaHelp szakembereihez. Kezdésnek a Biegler-kezelést javasolták, mellette sok folyadék fogyasztását és Joint Complex, kollagénum, valamint kurkuma szedését. Egy hónapig naponta jártam Bieglerre. A kezelésnek és a készítményeknek köszönhetően a fájdalmaim enyhültek, majd ezt követően heti 2-3 kezelés hatására szinte teljesen eltűntek. Sántítás nélkül tudok már menni - sőt, sietni is - és a lépcsőzés sem okoz gondot. Most heti 1 alkalommal kapok Biegler kezelést, és izomerősítésnek Galileo terápiát használok. A javasolt termékeket folyamatosan szedem.

A VitaHelp munkatársainak - akik nagyon kedvesek és segítőkészek - köszönhetően nincsenek fájdalmaim, és a munkámban sem korlátoz már a csípőm. Külön köszönet Mosó Adriennek és Mosó Attilának.