A 90szazalek.hu-n keresztül érkezett vendégeink véleményeit nagyon köszönjük! 

Békés Tamás - 2014.08.28.

Kedves, udvarias személyzet, szakszerű tájékoztatás. A félórás kezelés pihentető volt. A térdízületi fájásaim csökkentek, bár látványosabb javulást vártam, igaz, hogy ez csak 5 kezelés volt. A lépcsőzéstől eltekintve a környezet kellemes, barátságos. Az időpont egyeztetésben rugalmasak voltak. Az általuk ajánlott természetes gyógykészítményekből kétfélét vásároltam. Hatásukról még nem tudok objektív véleményt mondani. A gyümölcs alapú kivonat árát sokallottam. Összességében tudom ajánlani ezt a szolgáltatást másoknak is

Kéry Mihályné - 2014.08.27.

A Vita Help valamennyi alkalmazottja - akikkel kapcsolatba kerültem - rendkívül kedves, segítőkész, előzékeny volt; kezdve a zökkentőmentes kapcsolatfelvétellel, a kezelések végéig csak pozitívumokat tudok írni. A kezelés hatékonyságára vonatkozóan viszont nem éreztem látványos javulást, bár nagyon kellemes pihenések voltak...Bízom benne, hogy még később fogom érezni a hatását. Az éjszakai lábgörcsök valamelyest csökkentek! Szívesen ajánlom másoknak is -hátha náluk hamarabb jelentkezik a pozitív hatás... Csodálatos helyen, nagyon igényes, szép épületben zajlanak a kezelések. Nagy kár, hogy tőlünk (Soroksár) igen messze van!

Mogyoródi Erzsébet - 2014.08.26.

A VitaHelp-ben mindenki nagyon kedves volt, az első kezelés előtt részletes tájékoztatást kaptam a terápiáról. A következő kezelések előtt mindig megkérdezték, hogy érzek-e változást és mindig felhívták a figyelmem a helyes és megfelelő mennyiségű vízfogyasztásra. Az első alkalommal komoly nehézséget jelentett a Zsibói utca lefelé és felfelé de pláne :-( Az 5. kezelés után a 140 lépcsőfok megmászása egy lendületből sikerült :-) Javaslom mindenkinek, akinek fáj, ég, zsibbad... a lába :-)