Tudatosan - Egészségesen - Természetesen
Telefon +36 70/778-0902

Egyensúly és harmónia testben, lélekben – természetesen

Azért, hogy lelkiismeretesen, profi színvonalon és a címben foglalt filozófiánkhoz hűen végezhessük munkánkat, belgyógyász szakorvosok, gyerekorvos, tradicionális kínai akupunktúrás orvos, természetgyógyászok, kineziológus, pszichológus, kozmetikus, és igény szerint onkológus, nőgyógyász, illetve reumatológus, valamint a gyógyuláshoz szükséges szakorvosok  segítenek minket.
Mindez az integratív medicina holisztikus – egész emberre vonatkozó – elvei alapján történik, aminek köszönhetően megvalósítható a test és a lélek tervszerű méregtelenítése és általa a szervezet természetes harmóniájának helyreállítása, valamint öngyógyító képességeinek újraindítása.
A szervezet diszharmóniájának feltárása több, egymással összefüggő vizsgálat segítségével, többek között szúrás nélküli véranalízissel, pulzusdiagnosztikával, hőtérképes EKG-val, biofeedback-vizsgálattal történik.

A diagnózis a többféle vizsgálat eredményeinek összevetésével születik meg, melyre szakembereink állítják össze a terápiás javaslatot, illetve életmód-tanácsadást, hogy az egészség ne csak átmeneti, hanem tartós állapottá váljon.

A terápiás módszerek köre egyre bővül: a VitaHelp Egészségközpontban az alkalmazható szolgáltatások az emberi test energetikáján, a szervezet elektromágneses rezgésein alapuló non-invazív és biofeedback technológiák mellett a különböző mágnesterápiák, gépi- és manuális masszázsok, illetve pszichológia és kineziológia is helyet kapott. A kezelési programcsomagok mellett természetesen lehetőség van egyéni terápiák kialakítására, vagy csupán arra, hogy megvásárolja a központban kapható, általunk forgalmazott számos készítmény valamelyikét.
Egy biztos: a VitaHelpben mindig barátságos környezet várja, ahol el tud fogyasztani egy pohár frissítőt, és ahol kellemes, nyugodt, mosolygós fogadtatásban részesül.