Candida problémák

M. Alíz kellemetlen tünetei hátterében egy manapság nagyon gyakori, de sokszor figyelembe sem vett probléma áll. Pedig ahogy levele is bizonyítja, nem szabad ezt fél vállról venni.

“Nem éreztem jól magam, de tüneteim nem voltak egyértelműek, hol jobban, hol kevésbé éreztem azt, hogy valami nincs rendben. Fáradékony voltam, puffadtam, nehezen kezeltem a stresszt, és néha szédültem….ebből még senki sem gondolna candidára… én sem.

Viszont szerettem volna megtudni mégis mi a bajom, van-e valami kóros elváltozás, ami ezt a kellemetlen állapotot okozza, így elmentem egy speciális szűrésre a VitaHelpbe, ahol a stresszfaktorom mellett minden értékből ordított a candida fertőzés. Gondoltam belefogok a candida diétába, szedek egy kis probiotikumot és minden meg lesz oldva…a candida diétánál azonban fennakadtam, és elkezdtem kételkedni a diagnózisban, így alávetettem magam egy teljes kivizsgálásnak. A háziorvosom által előírt utat követve, voltam vér és vizeletlaboron, belgyógyászati kivizsgáláson, kardiológiai kivizsgáláson. Mindenhol negatív értékek születtek, makk egészséges vagyok, candidának nyoma sincs, mondták, de a tüneteim nem szűntek.

Gondoltam várok egy kicsit, majd biztos jobb lesz, ezt így szokták mások is, hiszen az iterneten utána olvastam, candidára utaló tüneteim nincsenek, egyáltalán nincs, max a puffadás, de az annyi minden másnak betudható, így az biztosan fals diagnózis volt. Vártam… diétát nem csináltam, probiotikumot nem szedtem, kezelésre nem jártam, hiszen azt mondták az orvosok ez csak egy trendi dolog mostanában candida diétázni, és mivel nincs candidam csak éheztetném magam.

Sajnos vártam… és megvártam mire tüneteim lesznek, a nagy könyvben leírt tüneteim jöttek szépen sorra 1-1,5 hónapra rá, hogy a VitaHelpben felhívták a figyelmem a candida azonnali kezelésére! Elmentem újra a hagyomáynos kivizsgálásokra, laborra… és POZITÍV!!! A hagyományos laborok, most hogy már a tüneteim is alátámasztják a candida jelenlétét pozitívak lettek.

Tehát diétázom és kezelésekre járok és az előírt probiotikumokat és egyéb kiegészítőket beszedem… amiket anno megvettem, de mégsem hittem a módszernek, hiszen minden más a negatív leleteket hozta.

Nem hittem el, hogy létezik valóban ez a primer prevenció, gondoltam jó marketing szöveg, mert tényleg jól hangzik, hogy a tünetek előtt lehet diagnosztizálni bármit… “Még jó”, hogy vártam a tünetek megjelenéséig, mert így most sokkal kellemetlenebb érzés és a gyógyulásom is valószínűleg tovább tart! 🙁 ”

Alíznak kitartást kívánunk a diétához és mielőbbi gyógyulást! Várjuk a további fejleményeket!
Ön is szeretné megelőzni a komolyabb problémákat?

Ha hasonló tünetei vannak, forduljon hozzánk bizalommal és Médium, vagy Komplex Szűrővizsgálatunk során kiderül, Önnek is Candida problémák állnak-e tünetei hátterében.

Amennyiben igen, hatékony terápiák állnak rendelkezésünkre a problémák mielőbbi megoldásában.

Sajnos a megfelelő diéta ebben az esetben szinte elkerülhetetlen, de nagy segítséget nyújt ennek könnyebb átvészelésében, ha Dietetikai tanácsadáson vesz részt. Pontos ismereteket kap, hogy mit ehet, mit nem. Illetve nagy segítséget abban, hogy az elengedhetetlennek gondolt élelmiszereket mivel tudja helyettesíteni.

Biofeedback terápiával tudjuk támogatni a szervezetet a gombák leküzdésében és organikus táplálék-kiegészítőkkel csökkenteni, majd fokozatosan megszüntetni a tüneteket.