Tudatosan - Egészségesen - Természetesen
Telefon +36 70/778-0902

Bemutatkozunk

A VitaHelp Integratív Egészségközpont 1997-ben nyitotta meg kapuit. Jelenlegi helyünkön 2007 óta működünk: exkluzív, nyugodt, frekventált, budai környezetben várjuk kedves vendégeinket!

A VitaHelp Egészségközpont filozófiája szerint a gyógyítás legfontosabb eleme a betegségmegelőzés! Nem elsősorban a tüneteket, hanem mindig a kiváltó okot keressük meg és kezeljük.

Az integrálás eredménye az a hatékony terápia, amit a VitaHelp nyújtani tud mind a prevenció, mind a különböző tünetek, problémák kezelése és okuk megszüntetése esetén. 600 nm-es központunkban orvosok és alternatív terapeuták együtt és egymást kiegészítve dolgoznak pácienseink egészségéért!

Az integratív szaktudás mellett olyan XXI. századi diagnosztikai és terápiás eszközparkkal rendelkezünk, amelyekkel a vizsgálatok fájdalommentesek, gyorsak, azonnali megbízható eredményeket adnak és non-invazívak (mintavétel nélküliek).

Különböző, sejtszintű vizsgálataink segítségével jól feltérképezhető a szervezet esetleges rendellenes működése. Az öngyógyító erők mozgósításával és az életmód helyes irányba terelésével, valamint a nyugati orvoslás és az alternatív gyógymódok egyesítésével létrehozott szűrővizsgálatok alapján személyre szabott terápiákat, kezeléseket dolgozunk ki.

Küldetésünk, hogy a VitaHelp legyen a hagyományos és alternatív orvoslás egyik hazai mintaintézménye, mely egyedülálló módon ötvözi a konvencionális és innovatív orvoslást a természetes, szelíd gyógymódokkal. A vizsgálatok után sem engedjük el a páciens kezét, továbbra is segítjük, felmerülő kérdéseire, aggályaira érdemben a lehető leghamarabb válaszolunk.