Tudatosan - Egészségesen - Természetesen
Telefon +36 70/778-0902

Aktuális

Tavaszi megújulás a VitaHelppel!

Végre itt a tavasz, amit hónapok óta annyira vártunk, a természet lassan újraéled… És Ön? Idén is kihagyhatatlan ajánlatokkal készültünk, azért, hogy kívül-belül frissen kezdhesse az új évszakot!

Sokan hiszik, hogy a szervezet megtisztulása természetesen, spontán módon történik, de nem: a mi feladatunk, hogy segítsük ezt a folyamatot. Fontos a kiválasztószervek, a bélrendszer, valamint a bőr méregtelenítése is. Ehhez tudunk segítséget nyújtani Tavaszi Megújulás Csomagunkkal!

A VitaHelp Egészségközpontban összeállítottunk egy termékcsomagot, amelynek elemei kizárólag organikus, illetve bio alapanyagokat tartalmaznak, és amellyel intenzív méregtelenítési és tisztító folyamatokat indíthat be, hogy a tél folyamán összegyűlt méreg- és salakanyagok távozhassanak a szervezetéből.

A csomag tartalma: 

  • Organic Mineral Complex (90 db)
  • Regulat (350 ml)
  • Darm Kurier (250 g)
  • Hummel Mikrorostos Biogél (450 g)

A csomag ára: 35 348 Ft helyett május 31-ig: 29 588 Ft

 

THALION Minerálterápia

A VitaHelp palettája két izgalmas manuálterápiát kínál: a THALION professzionális kezelései által a tenger nyújtotta élményeket fedezhetik fel egy olyan világban, ahol ötvöződik az exkluzív mozdulat a koncentrált minőségi hatóanyaggal, amelyek együttesen a szépség valódi forrásai.

Április 30-ig 20% kedvezményt adunk e kezelések áraiból! 

Detox kozmetikai kezelés

Ha a bőrt belsőleg már rendbe tettük a javasolt készítményekkel, nincs más hátra, mint egy külső méregtelenítő kezelés, amelyet kozmetikusunk és egyben anti-aging szakértőnk, Judit jóvoltából április 30-ig 15 000 Ft helyett 10 000 Ft-ért vehet igénybe!

 

Amennyiben bármilyen kérdése van, készségesen állunk rendelkezésére elérhetőségeinken! Keressen minket!